Sokaktaki Kediler İçin Mama

zuhall
zuhall

10265 Puan

Sokaktaki kedileri genelde marketten mama alip besliyordum. felix,bonnie gibi. ama artik bu markalari sokaktaki kedilere de vermek istemiyorum.Kuru mamalari oluyor zaten genelde, yaş mama olarak uygun ama kaliteli ne alabilirim vermek için?

5 CEVAP

eltarcin
eltarcin

116201

Ben kuru mama olarak Mito (yeşil) alıyorum. *********'da 15 kg'si 70tl'ydi. Ve gayet de seviyorlar. Balıklı olduğu için onlar için daha iyi. Ama Bonacibo'da güzel bir mama. Alacaksanız bu ikisinden birini alın derim.
Yaş mama olarak da ben Miglior Gatto alıyorum. Hem kedi, hem köpek için uygun fiyatlı ve konserve olduğu için daha iyi oluyor. Size de öneririm.

kiddobun
kiddobun

828

Tomi-nin konserve ıslak mamasını verebilirsiniz.

DogaM
DogaM

1045

Ben bonacibo kullanıyorum. İçeriği sokak kedileri için gayet iyi ve çok severek yiyorlar.

felishuman
felishuman

10828

Ben de Bonacibo kullanıyorum çok severek yiyorlar ama bir sonrakine Mito alacağım, balıklı olduğundan bir tık daha iyi olabilir Bonacibodan.

Minikbella
Minikbella

2582

Sokak kedileri zaten sokakta buldukları şeylerle besleniyorlar. Ve gözlemlerine gore de çoğu gayet sagliklilar. Bazı yerlerde güvenli mama olduğunu kontrol ettiğinizde açıktan N&D mamaları satılıyor onlardan alabilirsiniz hem de sokaktaki çocuklarınız onları severek yer bence :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 632 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR