Hayatımın Şokunu Yaşadım!

Bu gün köpeğim Bal elimle oynuyordu,ısırıyordu falan sonra,bi baktım elimi sımsıkı ön ayaklarıyla tutup ileri geri gitmeye başladı köpeğim dişi ve erkek gibi hareket etmeye başladı.Daha sonra baya komiğime gitti gülmeye başladım sonra yerine gidip yattı,utandı galiba,normalde çağırınca gelirdi ama gelmedi.Korkuyorum alışkanlık haline gelir diye bu arada köpeğim üç aylık.

8 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bu cinsel güdü dışında baskınlık kurmak için yapılabilen bir davranış diye biliyorum ki zaten 3 aylık bir köpeğin cinsel güdüsü olması imkansız bence

Feronia
Feronia

117611

Benim köpeğim de dişi ve kızgınlıktayken yapıyor. 3 aylıkken yapması tuhaf. Kızın, alışmasın. Alışırsa vazgeçirmesi zor olur. İnanılmaz sinir bozucu oluyor gerçekten, bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum. Gece uyutmaz, gündüz hayattan soğutur.

onuralpaslan
onuralpaslan

1981

seviş şekline dikkat edersen ilerde problem yaşamazssın sert şekilde veya o şekilde sevmeye devam edersen cinsini bilmiyorum sert yani kaslı yapılı bir köpek ise ilerde sorun yaratabilir oyun esnasında öyle sevilmeye alışacağı için anladığım kadarıyla sert şekilde sevmişsin biraz daha yumuşak şekilde sev kimisi vura vura sever mesela yanlıştır bu sevme şekli elin ile oynuyorsan ağzna götürtme ilerisi için sorn çkmasın oyuncaklarıyla oynattır :)

Yok sert oynamıyorum.Terrier cinsi köpeğim.Ama elimi çok ısırtıyorum,elimi ısırırken yaptı o hareketide

Feronia
Feronia

117611

Ne terrier?

onuralpaslan
onuralpaslan

1981

terrier oyuncu fazla birşey olmaz sert sevmediysen ve ilk defadan cinside küçük büyümüyorlar zaten kaslıda değilmiş ama bu yinede ilerde elini ısırmicağı anlamına gelmez veya acıtmiyacağı aktif köpeklerdir harektlilerdir yinede dikkat edersin bundan sonrakilerde :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Elinizi ısırması şimdi sizi rahatsız etmiyor olabilir ama alışkanlık haline gelirse ileride sorun olabilir. Küçük ırk olsa da canınızı yakabilir. Bu yüzden sadece oyuncaklarla oynatmanız, elinizi ısırmak isterse izin vermeyip oyuncaklara yönlendirmeniz en iyisi olur bence

Teşekkür ediyorum.Bundan sonra ısırtmamaya özen göstereceğim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 758 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR