Kedim Yaptığım Çorbayı Yemiyor

eccakir
eccakir

3113 Puan

Kedim daha önceden yediği ona özel olarak hazırladığım tavuklu sebze çorbasını yemiyor artık. Sadece tavuk, balık, yumurta(2-3 tatlı kaşığı) ve ciğer yiyor ve yemek istiyor. Sebzeden de alabileceği vitaminler var diye düşünüyorum bu vitaminleri alamamasından korkuyorum. Sadece kuru mama ve bu saydıklarımla beslense bir sorun olur mu ? Bu çorbayı nasıl yedirebilirim ? Ve deneyebileceğim farklı tarifler var mı?

8 CEVAP

eccakir
eccakir

3113

Salçalı baharatlı ev yemeği vermiyorum ki zaten. Ev yemeği veriyorum da yazmadım. Ona özel hazırlıyorum yiyordu artık yemiyor. Öneriniz için teşekkür ederim.

Alika
Alika

620

ciğer balık yumurta tavuk vb şeylerin dozajını ayarlamadığınız zaman alerjik reaksiyonlara sebebiyet verebilir.
Yumurta zaten protein açısından en sağlıklı besin. Bunun dışında başka şeyler vererek kedinizin dengesini bozabilirsiniz. Kedinizde tüy dökülmesi, ağız kokusu, yağlanma aşırı kilo halsizliğe sebep olabilir. Siz kedinizin yiyeceğini yemeye çabalamadığınız gibi ona da sizin yiyeceklerinizi vermeye çalışmayın. insanlarda bile misa, gluten alerjisi olduğu için herkes ile aynı yemeği yiyemez. Kedinize bu kadar geniş yelpazeli diyet sunarsanız birgün neye tepki verdiğini bulamayabilirsiniz.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

sorularda ara kısmına tarif yazarsanız, bir sürü tane tarif görebilirsiniz..

ecemnaz
ecemnaz

242

bence sorun olmaz.kediniz nasıl alıştıysa öyle devam edin derim.kuru mamalardan da çok besleyici olanları var.N D ya da pro plan öneriirim.ama size önerim ev yemeklerini vermemeniz.kediler sindiremiyor neye alışkınsa onu verin

Bilgos
Bilgos

12248

damak tadı değişmiş olabilir bizim gurme azman gibi.ama eğer susadıysa o zaman da yemeyebiliyor

Bilgos
Bilgos

12248

bu çorba için pek su yanında gerekmeyebilir ama.

eccakir
eccakir

3113

Hepsinden haftada 1 kere yiyor neredeyse 2 ve 3e çıkan tavuk oluyor zaten bunlarda herhangi bir problem yok galiba ben anlatamadım sorun sebzeli çorbayı içmemesi ve sanırım yine anlatamadım kendi yediğim yemeği vermiyorum. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama benim sorduğum soruya verilen bir cevap yok henüz.

eccakir
eccakir

3113

Bilgos evet çorba içtikten sonra su içmiyor suyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Tadını bildiği ara ara verdiğim bir şeyi yememesini anlamıyorum. Sanırım damak tadı değişiyor dediğiniz gibi. Teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 609 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR