Kedimin Tuvaleti Kımıl Kımıl

Sasaki
Sasaki

852 Puan

Merhaba arkadaşlar, kedimi sokaktan eve üç hafta önce almıştım. Veterinere götürmedim hiç, birlikte yatıp kalktık, yeri geldi birlikte yedik. Öptüm, sevdim. Bugün gündüz gözüyle daha önce fark etmediğim bişeyi fark ettim tuvaletini temizlerken. Kımıl kımıl bisürü tenya gibi şey vardı, tüylerim diken diken oldu. Napmam lazım kedi için? Bir de acaba ben de bi doktora görünmeli miyim? Ve evi baştan aşağı temizlemem gerekir mi :( yardımlarınızı bekliyorum.

4 CEVAP

Elifoo
Elifoo

10743

Camasir suyu yerine sirkeli su kullanin, camasir suyu cok zararli onlar icin de. İnsallah hemen gecer problemleriniz

Mischka
Mischka

116595

Mutlaka iç ve dıș parazit tedavisini yaptırmalısınız, belli ki iç paraziti var. Ve yattığı yerleri olsun kum kabı olsun, yıkayıp temizlemenizi öneririm. Mischka geldiğinde aynı șekilde kurt döküyordu ve sonradan farkettik. Așılamadan sonra kumunu dahi çöpe atıp yeni kum doldurmuștum. Dün de eve yeni gelen yavrumuzu götürdük așıya, onda kurt dökme görmedik, elbette korkacaktı fakat evdeki kediyi de düșünmemiz gerekiyordu. Veterinerimiz iç parazitlerin yalnızca diğer kedi için değil ayni zamanda bizim sağlığımız için de tehlike teșkil ettiğini söyledi. Ay sonunda yeni bebiși ikinci doz için, Mischka'yı da parazit tekrarları geldiği için (3ayda bir yapılıyor) yine götüreceğiz.

bsecnl
bsecnl

9779

poposunu ve ağzının koyduğu heryeri çamaşır suyuyla bolcana temizleyin çünkü iç parazitin yumurtaları çoğunlukla makat çevresinde ve tükürükte olur. sizde en yakın hastaneye gidip durumu izah edin eğer yumurtaları sizede geçtiyse sizde 15güne dışkınızda görebilirsiniz

Sasaki
Sasaki

852

Teşekkür ederim, çok gerildim şu an

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 681 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR