Çocuklarla En İyi Anlaşan Hangi Cins Köpektir?

tas33
tas33

166 Puan

hangi köpek cinsi çocuklarla anlaşır zarar vermez?

8 CEVAP

Elifoo
Elifoo

10743

Acikcasi bunun tamamen yetistirilme tarziyla ilgili oldugunu dusunuyorum. Cocugunuz/bebeginiz kac yasinda bilmiyorum fakat, hayvanlarda ic gudusel olarak kucuk insanlara (cocuk ve bebeklerden bahsediyorum :)) zarar vermeme egilimi var. direk hayvanlarda diyorum cunku kedim bile 3 yasindaki yegenime zarar vermeden oynuyor. Mesela oyuncagi ben kendi uzerime koyuyorum cilgin gibi atliyor ama onun uzerine koydugumda sadece bekliyor. Bu kanitlanmis bir sey mi bilmiyorum fakat gozlemlerim bu yonde. Kedi cok zor egitilir fakat kopek oyle degil zarar verme egilimi gordugunuz anda hayir diyerek onu egitebilirsiniz. Bence hic cins aramaniza gerek yok. Bakima ihtiyaci olan bir kopek buldugunuzda (tabi butun saglik kontrollerinden sonra) cocugunuzla yavas yavas tanistirabilirsiniz :)

Friolero
Friolero

12756

Ben köpek cinslerini bilmem. O yüzden bu konuda özel bir cevap veremicem. Ancak bahçe katında oturmam sebebiyle sitede köpeğini gezdiren çoğu insanı seyrediyorum. Bir tane hanım abla köpeğini gezdirirken köpeği kimseye havlamıyor sadece çocuklara havlıyor ve sinirleniyor.


Cevap yeterli oldu mu?


Ayrıca ben burda insanların böyle aşağılanarak sorularına cevap verilmelerine gıcık oluyorum. Herkes senin bildiğini bilmek zorunda değil. Zaten öğrenmek için soruyorlar. Ne o öyle anahtarlık falan göndermeler? Laf sokmalar?

Feronia
Feronia

117611

@Elifoo'ya katılıyorum. Hayvanlar genel olarak çocuklara nazik davranıyor. Mesela Siri benimle ısıra ısıra oynarken kuzenlerimin çocuklarının yanında çok dikkatli oluyor. Hatta uyuyan bebek varsa normalden sessiz bile duruyorlar. Ama kazara zarar verebilecek hiperaktif cinsler var. Coton de tulear ve cavalier olabilir.

Mia2017
Mia2017

1105

Bence golden bi zaman bizde bakmıştık çocuklarla yaşlılarla falan çok iyi anlaşıyordu

Gmzbky
Gmzbky

781

Golden retriever

Caveliar
Caveliar

2069

Cavalier King Charles

Kaplankedi
Kaplankedi

2820

Bence eğer iyi bakarsanız tüm köpekler anlaşabilir. Özellikle iyi anlaşmalı diyorsanız golden,labrador,cavalier king charles,pug vb. cinsler olabilir

Elifoo
Elifoo

10743

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1124 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR