İlk Evde Bakacağımız Bir Sevimli Köpek Arıyoruz :)

nazi
nazi

170 Puan

merhabalar,
eşim ve ben evimizde küçük sevimli, büyümeyen ve kıl-tüy dökmeyecek bir köpek arıyoruz. ikimizde çalıştığımız için çok bağırmayan birşey olsun istiyoruz :)
pek ırk cinslerinden anlamadığımız için baktığımız pug cinsi var sizce bize uygun mudur? ve bakımı çok zor mu? yapabilir miyiz acaba çünkü yazık etmek istemiyoruz
teşekkürler

3 CEVAP

pacmansoy
pacmansoy

560

Pug cinsi orta derecede tüy döker, burun yapısı özellikle sıcaklarda nefes alışını zorlaştırır. Eğitimi kolay bir ırk değildir. Terrierler de genel olarak havlamaya eğitimlidir. Retriever türü ırklar size uygun olabilir ancak onlar da tüy döker. Tüy dökmeyen Shih Tzu var bir de Yorkshire Terrier. Ama tüyleri sürekli tarama ve bakım ister. Yani hepsinin bir arada olduğu bir cins yok malesef biraz da sizin ödün vermeniz lazım. Gerekli bakımları yapmalı ve eğitmelisiniz mutlaka. Bir de lütfen yavru bakımını iyi araştırın, zorlukları pek göründüğü gibi değil, gerçekten zor ve sabır ister, vakit ister.

nazi
nazi

170

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Eşim ile karar verip yapabileceğimize inandığımız bir cins bakıp almak istiyoruz. Buradaki baktığım çok cins var ve hepsi çok tatlılar :)

ssccoottii
ssccoottii

626

Size tavsiyem facebook da hayvan severler acil sayfasına girip bakmaniz ve orada geçici yuvaya ihtiyaci olan bir cani sahiplenmeniz can sizden geri alinana kadar da tecrübe kazanmiş ve bakip bakamayacaginizi anlamis olursunuz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1029 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79584 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR