Annemi Nasıl İkna Ederim?

aysu-orgz
aysu-orgz

180 Puan

Annem evde köpek veya kedi beslememe izin vermiyor.nedenini sordum kedi sevmediğini köpeklerinde çok fazla havlarsa bina ortamını rahatsız edebileceğini söyledi. Annemi nasıl bir köpek cinsi aldırabilirim?

6 CEVAP

incir0
incir0

2007

bence almayın çünkü aldığınızda anneniz sal şunu dışarı diyecektir hiç şüphesiz. ve siz okuldayken vs onun bakması gerekecek ve size söylenmeye başlayacak. en iyisi siz bir canın günahına girmeyin derim. iyi akşamlar..

Foxsnow
Foxsnow

607

açıkcası almak çok istiyorsan http://www.yasambu.com/forum/konu/apartmanda-beslenebilecek-kopeklerin-cinsleri.53167/ buraya bir bak derim.

defne
defne

2365

golden yavru alabilirsin yada şirin köpeği

durdane
durdane

2086

ben yalvardım yakardım ikna ettim ben bide ağlamış numarası yaptım :D

durdane
durdane

2086

ben yalvardım yakardım ikna ettim ben bide ağlamış numarası yaptım :D

eve bir çok kez köpek getirdim. her seferinde annemle sıkıntı yaşadım. köpek bakımı gerçekten zor. havlamasını geç, tuvaleti, gezdirmesi, tüy dökmesi.. annen daha gelmeden karşı çıkıyorsa bence ona kulak vermelisin.. şu an minicik bir kedim var. ilk getirdiğim de annem evi terk etti :) arkadaşında kaldı.. sonra geldi tabi :) ve şu an problem yaşamıyoruz. alıştı annem, kucağından indirmiyor :) sana tavsiyem, geçici yuva olabilirsin, deneyim kazanmış olursun ve bakıp bakamayacağını annenle beraber sen de görmüş olursun :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1762 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79578 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR