Beslenme Problemi

2 gün önce bir arabanın altında terkedilmiş bir yavru buldum onu sahiplendim. Geldiği günden beri çok mutlu, temizledik, ona bugün yeni eşya aldık. Fakat bir sorunumuz var sanırım. Geldiğinde bebekler için olan devam sütü icirdim ve bir kere küçük tuvaletini yaptı lakin bugün sabah sadece iki damla süt içti bebekler için kuru ve yaş mama aldım güzel bir markanın hep kullandığım türünden. Fakat yemiyor ve tuvaletini bugün hiç yapmadı acaba daha çok küçük olduğu için midir ? Çünkü sabah sütünü icmisti. Henüz veterinere gitmedik evimin yakınında olmadığı için taşıma kabı satın alıp gitmem gerekiyor. Cok korkak ama deli gibi oyuncu. Düzenli uyuyor oyun oynuyor suyunu içiyor bu konuda bi fkri olan varmı acaba ??

5 CEVAP

basakoztekin
basakoztekin

4691

kedicilerin acil uyarısıdır. "kediniz 1 gün bile yemediyse mutlaka veterinize götürün yada durumu bildirin". içinizi rahatlatmak için sölüyorum bişey yoktur. ama hayvanı takip edin.

Ödül mamasıni minik parçalara bölerek verdim. Yedi ıslak mamada yemeğe başladı. Sanırım bizim sorunumuz henüz ufak olması ^^

zzAr
zzAr

2151

kediniz mamaları koklayıp gidiyor mu? hiç yanaşmıyor mu bile? mamaları sevmemiş olabilir diye düşünüyorum, yalnız gerekirse sütünü zorla içirin azda olsa aç kalmamalı

5 farklı ıslak mama var hic birini yemedi ama sabah sütü içmişti acaba mama ağır mı geliyor diyede düşünüyorum

zzAr
zzAr

2151

hmm ilginç 5 farklı mamayı da yememesi bir veterinere götürün isterseniz şimdi fotoğraflarına baktım yeteri kadar büyük gözüküyor kuru mamayı yaş mama ile karıştırın ya da kuru mamayı biraz sütle ezip vermeyi deneyebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1175 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR