İki Ayrı Irk Bir Arada Olur Mu?

Damlah
Damlah

387 Puan

Labrador (redriver) ve chihuahua bi arada ve biri (chihuahua ) 3 aylık diğeri ise( Labrador ) 3 yasinda? Bunlar nasıl anlaşacak dün karşılaştılar ilk kez

5 CEVAP

patipiti
patipiti

564

Köpeklerin karakterlerine bağlı olarak değişen bir durumdur ama ikisi de uyumluysa yaş veya boyutun hiçbir sıkıntısı olmaz,barınaklarda köpekler boy boy ve birarada duruyorlar,bunun gibi düşünün :)

mlnilkm506
mlnilkm506

518

Aslinda buyuk irklarla kucuk irklar biraz sorun yasar, genelde. Oncelikle buyuk kopege, kucuk olanin gozunun onunde biraz sirnasin, sevin. Ayni seyi buyugun gozunun onunde kucuge de yapin. Cok yalniz birakmadan, olasi bir olayda hizli mudahele edebilmek icin yanlarinda durun. Bu sekilde alisirlar.

zaman herşeyin ilacı olacaktır. alışırlar fAkat biraz zorlanabilirsin. cinsleri aynıysa boyutuna aldanmadan rütbe yarışına girmesi kaçınılmaz olacaktır. sürü psikolojisi güten büyük ırk köpeğinin diğer minikten üstün olduğunu kanıtlamaya çalışacaktır. Bu zamanlardan sizden ilgi alaka görmek isteyecektir. göstermediğiniz takdirde diğer köpeği ciddi biçimde ters köşe edecektir. çok dikkat etmelisiniz.

güzelce tanıştırılmaları gerek

kars
kars

3106

İlk önce ikisinede eşit sevgi göstermelisin.Yoksa birbirlerini kıskanırlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1110 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78248 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR