Terk Edilen Köpek Sahibinin Arkasından Kilometrelerce Koştu!

umut61
umut61

2877 Puan

25 Haziran günü akşam evdeyken gördüğüm bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Haberin konusu ise şöyle ''İstanbul'da Kendisini Arabadan Atan Sahibinin Peşinden Kilometrelerce Koşan Köpek Emin Ellerde.'' Yavru bir köpek alıp evinize sokuyorsunuz büyüyünce de sığdıracak yer bulamıyorsunuz. Bu hayvanların günahını artık almayın. Egonuz için canlar yakmayın! Şahsım olarak köpeklere karşı sıcak biri değilim ama böyle şeyler görünce ve duyunca çok üzülüyorum.


Olay İstanbul'da, tesadüfen hayvan aktivisti Bizim Çocuklar Sokaktaki Canlar üyelerinin gözü önünde gerçekleşiyor. Arabadan atılan bir köpek sahibinin peşinden panik halde 3 kilometre durmaksızın koşuyor. Duruma şahit olan ekip, köpeciği israrla takip ediyor. Sonunda köpeği zorla yakalayarak veterinere götürüyorlar.


Adını Bolt koydukları köpeğin kan içinde kalan patilerini sarmışlar, mama ve su, ateş düşürücü ve antibiyotik vermişler. Solunumu normale dönen köpek sanırız bir nebze de olsun rahatlamış. Köpek hakkında verdikleri bilgi burada bitiyor. Bolt'un yaşadığı bu kötü anları atlattığını umut ediyoruz. Bizim Çocuklar Sokaktaki Canlar ekibinin yaptığı çekimleri aşağıda bulabilirsiniz.


Haberin kaynağı ve videolar : http://azsekerli.com/arabadan-atan-sahibinin-pesinden-kilometrelerce-kosan-kopek/

1 CEVAP

izzy
izzy

11296

Duyarlı olmanız çok güzel
bende o haberi gördüğümde sahibi elimi gecse parçaladım vicdansız insan musfettesi o kadar kosturmuş ki 1 saat buyunca dili ve nefesi ayni hızla sogutmaya çalışmış köpek bol bol su içmiş yazık ciğerleri parcalanmadan yakalanmış bu insanlara yazıklar olsun bu köpeklere kedilere yapılan katliyami kınıyorum onlar sadece sevgi istiyor sevmek zorunda değil kimse zarar vermesinler yeter büyüt sokağa at yazık değil mi? Terkedilmek her canlıya aynı acıyı verir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 991 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR