Kedimi Kısırlaştırmalı Mıyım ?

kedicandir
kedicandir

1914 Puan

Kedimi sokaktan sahiplendim 2 aya yakındır bizle abim bir kere doğursun ondan sonra kısırlaştır hayvana yazık doğursun sahiplendiririz diyor ama ben emin değilim endişeleniyorum gidip gelmeme ihtimali var.Yavruları sahiplendirmekte kolay bişey değil 3 ay sonrada üniversiteye gidicem yine yavrularsa ailemin ilgilenebilceğinden emin değilim. Aşırı kararsızım

9 CEVAP

Slymnmll
Slymnmll

5

Kesinlikle kısırlaştırın. sahilendirmek vs vs uzun iş ayrıca sokaklarda yeterince ev bekleyen kedi var. hele ki şüpheliysen mutlaka kısırlaştır.

dsatine
dsatine

762

Hemen kısırlaştırın, kızgınlığa bir girerse pencereden de kaçar. Ortalık kedi kaynıyor, sahiplendirme çok çok zor. 1 yaşın altındaki annelerin bir kısmı doğum yapamıyor, yavruların doğumda ya da doğğumdan sonra öleni oluyor, çok yavru doğurursa hayvan bir süre sonra bitkin düşüyor. Asıl doğurursa yazık. Bu dediklerimin hepsini yaşadım, sokak hayvanlarıyla ilgilenen biri olarak söylüyorum. Kısırlaştırın. Bütçeniz yoksa, belediye veterinerine gidin. Ha biz yavru istiyoruz çok tatlı vs. derseniz, birsürü süt anne arayan kedi var yeni doğan, çoğuna anne bulanamıyor, alın biberonla besleyin, ya da daha büyükleri sahiplenin bakın, geçici yuva olun.

bence daha yapmayın yazık olur hayvana

Pinar5504
Pinar5504

2631

Bence ilk yavruları sahiplenebilecek kişileri bul, sonra sorun olmaz

Busenk
Busenk

932

Kısırlaştırmanız onun içinde sizin içinde iyi olacaktır bence..

tiptirisko
tiptirisko

768

kesinlikle kısırlaştır. Ben de senin gibiyim sahiplendirebilcek misin diyelim sahiplenildi o kişi ona iyi bakacak mı ya sokağa atarsa ? Torunlarımı sevmeyi çok isterdim onun yerine bakıma muhtaç engelli bir kedi sahiplenilebilir.

ugurladyeces
ugurladyeces

2186

bız sahıplenecek 1 kısı bulmustuk oda vazgecmıstı bı abı(bu abının petshopu var ama hayvan satmıyor hatta dukkandakı hayvanların tamamı sokaktan sahıplendırmede yapıyor) 3une sahıp cıktı 1ıne sonradan yuva bulduk acıkcası oda zarzor...
kesınlıkle dogurmadan kısırlastır . eger cok yavru ısteyen varsa yada 5-6 yavru sahıpledırebıleceksenız sokaktakılerı sahıplendırın.
bu arada bızım kızımızda sokaga cıkıyordu 7,5 aylıkken hamıle kaldı bence 5-6 aylıkken kısırlastırın.

kedicandir
kedicandir

1914

herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama öyle değil işte kediler çok sevilmiyor azınlıkta kimsenin sahipleniceğini sanmıyorum ilanla bile çok istisna sahiplenen yavrular bende o yüzden kararsızım ve ben belki evde olmuycam ailem ilgilenemezler. yani kararsızm kısacası beni kapıyA ATABİLİRLER YANİ :)

kedicandir
kedicandir

1914

Biz 7aylikken dusunuoruz cunku disari cikiyor gunduzleri geliyor tekrar kasim ya da aralikta

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1592 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR