Kedim Kusuyor Yemek Yemiyor

Tuanaaaa
Tuanaaaa

172 Puan

Kedim 1yaşında erkek kısır. 3ay önce kısırlaştırdık sorumla alakası yok. Son 1 haftadır uyuduğundan daha fazla uyuyor miyavlamazken yanıma gelip miyavlıyor. Oyun oynattığımda karşılık vermiyor. 3gündür de iştahı kesildi. Az bir şey yese boş kusuyor bugün 3 kere kustu. Ne yapabilirim?

5 CEVAP

Lucion
Lucion

7

ateşi var mı yok mu bir kontrol edin derim patilerinin altından veya kulaklarından elle kontrol edebilirsiniz. bunun yanında kedilerin yemek yememesi onları halsiz bırakır bence oyun oynamaması bir kenara yemek yememsi daha önem verilmesi gereken bir durum. bence direk veterinerize danışmanızda fayda var. geçmiş olsun

Tuanaaaa
Tuanaaaa

172

Saol canım bizimki ceyrandada çok yatıyor üşütmüşte olabilir dddiklerin doğru :/

umut61
umut61

2877

kediniz yuttuğu tüyleri kusamıyordur ve bu yüzden az birşey yese bile onu çıkarır. kedinize aiclen kedi otu yedirmeniz gerekmektedir. yada veterinerinize danışıp tüylerini kısmasında yardımcı olacak bir ilaç vermesi gerekiyor.

davud18
davud18

506

KEDİ OTU YEDİR O İYİ GELİR
SONRADA VETERİNERE GİT

MIRA
MIRA

706

Yemek yememe halsizlik ve kusma çok önemli hastalıkların belirtisi olabilir ishalde eklenirse yine aynı şekil olur.Siz bi hekiminize danışın derim,muayene etsin midesiyle alakalıysa zaten 12 saat mama ve suyu önünden almanızı önerecektir midenin dinlenmesi için.tüy topaklanmasına karşı malt kullanırsanızda dostumuzun yararına olur geçmiş olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 8436 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR