Kedimde Ciddi Bie Tuvalet Sorunu Var

umut61
umut61

2877 Puan

Birkaç haftadır yıkanan ve kurutulan çamaşırları katlamak için bir araya topladığımda resimde gördüğünüz sıpa uçarak çamaşırlara koşuyor ve çaktırmada idrarını bırakıyor. Bunu neden yapar tuvaleti her zaman temiz olur. Geniştir tam bir kedi tuvaletidir ama temiz çamaşıra idrar bırakması beni verem ediyor :) Badem 15 aylık oldu sağa sola koku bırakma gibi bir durum yok kısır değil. Ne yapabilirim azarlamak falan işe yaramıyor.


4 CEVAP

Cinar
Cinar

2708

Yumuşatıcınızı değiştirin. Bazı deterjan veya yumuşatıcı kokuları kedilerde buna sebep olabiliyor. Bir de bu olayı farkettiğiniz anda kediyi yakalayıp ağzını burnunu kırıp dağıtıp kumuna götürün. O anlar niye dayak yediğini!!!
Not: Hayvanları dövmek çok kötü birşeydir. Şahsen ben hiç dövmem sadece kızıp azarlarım. Siz de kediniz istemediğiniz bir yere çiş yapmaya başladığanda mümkünse dövmeden uygun bir şekilde kızdığınızı belli ederek kumuna götürün.

PetlebiAlisveris
PetlebiAlisveris

106539

kedi kovucu kokulardan denenebilir

umut61
umut61

2877

Herşeyi denedim, o kadar uyanıkki beni takip ediyor dikkatim başka yerde olduğunda bir anda idrarını bırakıyor o an yakaladığım zaman bağırmama bile fırsat vermeden kaçıyor. Yapmaması için herşeyi denedim ama olmuyor inatçı keçi illaki yapacak. Bu yumuşatıcı işini deneyeceğim. İlginiz için teşekküt ederim.

endofbeauty
endofbeauty

934

Yunusaticinin icinde amonyak varsa kesinlikle kullanmayin daha. Amonyak idrarin icinde de var, cis gibi kokuyor onun icin :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1265 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR