Kedim Kan İşiyor

BuseKsk
BuseKsk

103115 Puan

Merhaba arkadaşlar. Bundan 2 gün önce kedimin idrarindan kan geldi. Ama bu kanli idrari yaparken ne ses ne acı var. Normal idrar yapıyor. Herhangi bi miyavlama yok. Günluk olarak idrarini takip ediyorum ama tabikide o zaman hemen veterinere götürduk. Bize purinol efervesan granul adinda ilaç verdi. 2 gündür bunu kullanıyoruz. Aranızda bu sorunu yaşayan varsa yardimci olabilir mi? Hâlâ bi iyilesme olmadi sanki. Çok tetikte bekliyorum. Başka veteriner yok malesef burada. Buna mecburum. Ama yapabilecegim başka bişi varsa?? Mama mi değiştirsem diyorum birde.

10 CEVAP

BuseKsk
BuseKsk

103115

Herkese çok teşekkür ederim. Mamasini değiştik ve verilen ilacı kullandik. Su an icin gayet sağlıklı. Çok ileri derece olmadan fark ettigimiz için şanslı olduğumu söyledi doktorumuz. Sürekli kontrol ve sürekli tlf trafiği ile gayet iyiyiz. Şimdilik bir sıkıntı yok. Eğer yine olursa o zaman şehire gideceğim iyi bir veterine. Çok teşekkürler herkese

batuhanteoman
batuhanteoman

4757

acil veterinere götürün ciddi bi rahatsızlık

BuseKsk
BuseKsk

103115

Götürdum ve dediğim ilaci verdi. Su an olduğum yerde tek veteriner burasi.

azor_ahai
azor_ahai

408

bulundugunuz yeri degisitirip baska bir veterinere goturun. her veteriner kedilerden anlamayabiliyor. kirsaldaysaniz o tip yerdeki veterinerler ciftlik hayvanlariyla ugrasiyorlar genelde pratikleri o yonde.

Kedin kız ise yarvusu olcaktır belki ama düşürmüşttür

zzAr
zzAr

2151

böbreklerinde taş vs vs olabilir bu gibi durumlarda veteriner ne dewrse onu yapın eğer veterinere güvenmiyorsanız değiştirin. daha önce bir arkadaşımın başına geldi sonda falan yaptılar kediye. daha sonra da mama değiştirdi şu an hangi mamayı kullanıyorsunuz?

atay
atay

12507

benzerini kedimiz tonti'de de yaşadık. çok geçmiş olsun.


tonti'ye sonda takılmıştı, yaklaşık 5 gün boyunca. 2-3 ay boyuncada veteriner reçeteli hills mama kullandık. idrar yollarına özel mamalar var, mutlaka kullanmanız lazım.


hastalığı atlatınca da, iyi bir markanın light mamalarını kullanmanızı tavsiye ederim.


idrarın kanlı gelmesi ciddi bir durum. eğer veterinere güvenmiyorsanız, mutlaka başka bir kliniğe daha muayene ettirin, yorum alın derim.

kemall
kemall

1919

geçmiş olsun

Akitamaya
Akitamaya

1147

Cesur benim 2. Hesabım ve adet olmustur

burcuefe
burcuefe

340

O ilac idrar yolu enfeksiyonu icin cok etkili gercekten.cok gecmis olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 26789 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR