Minik Bana Küstü

ziyanim
ziyanim

1796 Puan

Kızımla kumda yatma konusunda tartıştık ve ceza vermek zorunda kaldım. Yüzüne su tabancası ile su sıktım. Kaçtı sonra üzüldüm pişman oldum gittim ve bir süre sonra geri geldim. Aynı şekilde yine kumda görünce sinirlendim ve yine su sıktım bu sefer kaçmadı bana öyle bir baktı ki :'( ardından öyle kaldı hiç hareket etmedi sadece beni izledi ve bir süre sonra ben dayanamadım kalktım gittim yine geldiğimde aynı yerde aynı şekilde duruyordu. Nasıl barışalım? Bunu nasıl yapabilirim? Fevri davrandım biliyorum ama bu hatamın telafisi olmaz mı?

1 CEVAP

Çok hassas bir hayvana yanlış bir hareket yapmışsınız. Kediler sudan hiç hoşlanmaz ve bu size küsmesinin sebebi olabilir.
Tabiiki geri dönüşü var. Kedinizi çok sıkmamak üzere ona normalinden biraz daha zaman ayırıp oyun oynarsanız tıpkı bir çocuk gibi size tekrar dönecektir. Ancak bir insan gibidirler. Kediler asla kimsenin efendileri olmasına izin vermezler. Eğer kediniz sizinle oynamak istemiyorsa onu yalnız bırakın. Zaten yalnız kalınca canı sıkılacak ve yanınıza gelecektir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1093 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR