Pug? Bakımı? Nasıldır? Çok Havlar Mı? Yardım..

Bir dahaki sene annemden izin alabilirsem pug almak istiyorum. Fakat korkuyorum açıkçası, internette yorumlarda falan tuvalet eğitimi çok zor diyorlar. Kuş ve balıktan başka hayvan sahiplenmedim. Ve bahceli bir evim yok malesef,apartmanda yasiyorlar zaten ama cok gurultu olur mu?Pug nasıl bi köpektir internetten bakıyorum ama ne bileyim her sitede ayni cumleler. Ve bu benim için ilk olacak :) çok cok istiyorum bir arkadas edinmeyi,yanı pug hakkında tecrübeniz varsa lütfen bana biraz yardım edin.. Evde nasildir mesela? Bazıları çok hareketliymis bazıları neredeyse bütün gün uyuyormus. Yemeklerini kıskanan falan varmış. Sizinki nasıl?

7 CEVAP

gzmbnl
gzmbnl

592

Benim kızımın cinsi pug :) şuan 6 aylık. yorumları okudumda biraz abartılmış. 2.5 aylıkken geldi bana hiç sorun yaşamadım diyebilirim. çok hareketli olmasına karşı çok zeki. tuvalet eğitimi verirsen sorun yaşamazsın çünkü zeki oldukları için hemen öğreniyorlar. havlaması oluyor arada o da iç güdüsel olarak var doğal yani. biz çok mutluyuz kızımla... bakabileceğini düşünüyorsan alabilirsin tabi ama şunu da söylemem gerekir bütün ilgi odağı ben olayım istiyorlar :) ego manyakları yani :)) benden demesi

Zeynephevra
Zeynephevra

408

Ben beslemiyorum ama komşumuz besliyor ve alt komşusuyla hep tartışıyorlar bence kedi al

Yaa oylemi. Kedi istemiyorum ya :( yinede saol

bizim komsumuz bakiyor cok sorunlu her gun veterinerdeler bence daha kolay bakımlı bir cıns almalısın

3\4 aydır kopeklerlerle kafayı yemis durumdayım. Ve benim için en iyisi pug gibi. Ama bakalım hayırlısı. Teşekkür ederim :)

batuhanteoman
batuhanteoman

4757

bendede doberman var ama pug cok seviyorm alacagım

Fazlasıyla abartılmış bende pug besliyorum benim kızım havlamaz hemen hemen hiç ki internette araştırırsan çok az havladığını görürsün. Zaten havlayamıuorda diyeblirim değilik bir havlaması var. Ve fazlasıyla zeki 1 haftada tuvalet eğitimi otur yat 5 kardeş merhaba gel komutlarını öğrettim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6840 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR