Kediler Başka Şehire Nasıl Yollanır ?

Sultanozgr
Sultanozgr

334 Puan

Ben kedi edinmek istiyorum fakat Şanlıurfa'da yaşıyorum. Gidip de bir mal gibi onları pet shoptan alma taraftarı değilim. Fakat internetten baktığımda birçok minnoş kedimiz Istanbul İzmir Ankara gibi yerlerde. 

Gönderilmek istenirse eğer nasıl yollanacak ? Bagaja falan atılmasını istemiyorum ama.

9 CEVAP

Zor gerçekten. 1 yıldır bizle olan yavrumuzla beraber ev taşıdık, o bir hafta ayrı bir kabus oldu (bana, eşime kayınvalideme feci saldırılar, durmayan kanamalarımız, yumruk yemiş gibi bir gözle yaşadım bir hafta kimsede kedi yapmış evet demedi denmezdide.. gozumu çıkarıyordu) duşunun.. Yer farklılıkları bile sahipleri aynıyken okadar zorluyorki onları hem farklı bir sahip hem uzun yolculuk... :( sokakta okadar can varki.. Yada araştırmaya devam. Dilerseniz yardımcı olucakları buluruz. Bizde twitterdan sahiplendik köpüğü..

bebebibi
bebebibi

56

ben hoş bulmuyorum bu tür şeyleri

PinguPanda
PinguPanda

2114

llle de cins kedı aramayın. sokaklarda veya bulunduğunuz sehırde muhakkak mınnos kedıler de vardır. mesela ıstanbuldan şanlıurfaya bır kedı uçakla da olsa gonderılmesı hoş değil. O kadar saat o canlı sıkılacak tuvaletını tutacak ya da aç bekleyecek yazık günah olur. Kendi aracınızla giderseniz ya da sahipleri getirirse olur. Çünkü o sıkıldığında veya ihtiyaç anında onunla olunur.
Ayrıca hayvan sahiplenmek bizlere bazı sorumluluklar kazandırır ama öncesinde de bu sorumlulukların nasıl olacağı konusunda bilinçli olmak gerekir.

buse1deniz1
buse1deniz1

1210

ANCA ARABAYLA ODA BELKİ

FParadox
FParadox

660

Kedinin olduğu yerden bulunduğunuz şehire hususi otosuyla gelen gönüllü taşıyıcı bulmanız lazım sosyal paylaşım sitelerinden olabilir veya son çare şehirler arası otobüs bagajında sert plastik taşıma çantasıyla başka yolu malesef yok :/

Sultanozgr
Sultanozgr

334

Ama uçaklardan kargo ile yollanabileceği yazıyor

FParadox
FParadox

660

Canlı taşıyan kargolar vardır ama hangi firma olduğu hakkında bi fikrim yok :)

Ubernova
Ubernova

865

Yahu goren de Avrupa'da yaşıyorsunuz sanır. Orada sokakta kedi mi yok?! Onumuz kış bir tanesine evinizi açın, o da siz de mutlu olun. Cok takilmayin böyle hayvanların kaşına gozune kurkune, her birinin ayri bir karakteri var, tanıdıkça bağlanır aşık olursunuz. Hayvanı ucakla özel olarak bile getirtseniz kargolarda ne hallerde geleceginin garantisi yok çünkü bu topraklard a canın değeri yok. Ki o yavrucagin korkmasi aglamasi agladiginda bisey yok yavrum gecti bile diyecek kimse olmayacak bir de böyle düşünün. Eger yaşadığınız yerdeki kediler cok yabaniyse bir süre düzenli olarak besleyin mutlaka size alisacaktir ve pesinizden gelecektir zaten.

batuhanteoman
batuhanteoman

4757

OTOBÜSLER ALIR GENELDE

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7424 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR