9 Aylık Beagle -Terier Kırması Köpeğim Duvarları Tırmalıyor..

Nuroksuzer
Nuroksuzer

166 Puan

merhaba,
9 aylık barınaktan sahiplendiğim cinsini net olarak bilmesek de veterinerimize göre terier-beagle kırması olan dişi bir köpeğim var..Evdeki duvarları tırmalıyor dökülen kireçleri yalıyor.Kalsiyum eksiği var diye veteriner ilaç başladı ama uzun süredir kullanmamıza rağmen hiçbir şey değişmedi..Bayaa oyuklar oluştu bütün duvarlarda..Depresyonda mı diye düşündük ama olamaz bana göre ;çünkü üstüne titriyoruz..Bütün ev halkı çok seviyor ve ilgileniyor.Evde herzaman yanında biri var ve kısa süreli ayrılıklar dışında hiç yalnız kalmıyor..Dahası herkes evdeyken daha çok yapıyor genelde..:)Bir önerisi ya da fikri olan var mı?Ya da böyle bişey yaşayan başka arkadaş var mı merak ettim !!

3 CEVAP

aybike
aybike

2618

Benimde kirma bir kopegim var yavruyken aldigimda oda metali ve duvarlari yaliyordu.bende kalsiyum ve magnezyum basladim.bir sure yapmaya devam etti sonra birakdi.disleride kadiniyor olabilir dana derisinden yapilan cigneme kemiklerinden alip vermeyi dene ben faydasini gordum.

oyuncak cozum bızımkıde yapıyordu bıraktı zamanla kazıdıgı yere puf koyduk artık hıc yapmıyor sız de bır deneyın

Oscar2510
Oscar2510

584

bende bu durumu yaşıyorum. Duvarları döküp yiyor yerdeki parkeleri kemirmeye çalışıyor. kaloriferin metal kısımlarını kemiriyor. şimdilik yavru olmasına bağlıyorum durumu. bakalım ileride ne olacak. hangi mamayı kullanıyorsunuz köpeklerinizde ki bu eksiklikler var. Kaliteli bir mama köpeğin tüm ihtiyaçlarını karşılar deniyor ama kalsiyum ve magnezyum açısından düşükler demek ki. Ben hills puppy kullanıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1564 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR