Kedim Evden Kaçıyor?

Kediseviyorum
Kediseviyorum

1355 Puan

ilk bulunduğu evinde de birçok kere kaçmış ama genelde evin çevresinde yeniden buluyorum sorun nedir acaba?

4 CEVAP

Kediniz korkmuş olabilir. Herhangi bir şekilde ona yavaşça ve sakince davranın. O da işe yaramazsa tam tersine biraz uzaktan izleyin ama yalnız kaldığını düşünsün. Yani öyle sansın ama siz onu uzaktan izleyin. Gidin yanına başını okşayın. Ortama ayak uydurması biraz zor olabilir. Hey hayvanın kendine göre bir uyum biçimi vardır. Buna saygı duyun ve sabırlı olun.
Kedi kendine uygun bir yaşam alanı seçecektir ve bundan sonra da keyfini çıkarmak size kalacaktır.
Endişelenmeyin gelip geçicidir.Bazı dönemlerden geçiyor olabilir kediniz.
İyi günle Geçmiş Olsun :)

Kediseviyorum
Kediseviyorum

1355

Kedimiz sokak kedisiydi bir abla onu bulup almış, ama büyük kedisi tarafından dövülüyormuş.Sonra biz aldık.Eski evinden de 2 kere kaçmış.Biraz özgürlük düşkünü kendisi :D Bizim evimizden de 2 kere kaçtı ama kaçtığı günün akşamı bulduk her seferinde .Evin çevresinden ayrılmıyor ama dışarıyı seviyor.Gezdirmeye çalıştım ama tasmayı sevmiyor bir daha kaçmamasını umuyoruz .

Yumak96
Yumak96

3143

Kediniz kısır değilse sokaklara atılma ve farklı yerleri keşfetme isteği yüksektir ve bunun dışında kediler özgürlüğüne düşkün hayvanlardır bunun için mümkün mertebe kedinizin evinizde sıkılmaması gerekiyor kedilerin hayır diyemiyecekleri 3 oyun lazer,pinpon topu,prize takılı şarj aletidir onunla ilgilenin ve mümkünse balkona dışarıya pek alıştırmayın, kedinizle mutluluklar.

Bırakın gezsin. Kediler sanıldığı kadar nankör değildir. Eğer bırakmazsanız kaçabilir. Özgürce dolaşsın. Sizi bulacaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1231 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR