Kopegim İstemedigim Bir Ciftlesme Yasadi..

aybike
aybike

2618 Puan

Merhabalar..2 yasindaki disi kopegim dun istemedigim bir ciftlesme yasadi ve ilk ciftlesmesiydi. kopegimin dogurmamasi icin ne gibi birsey yapabilirim bilgisi olanlar yada daha once boyle birsey yasayanlar yardimci olurmusunuz.

18 CEVAP

DDDEENIZ
DDDEENIZ

199

barınaklarda hayvanlar ne şartla yaşadıklarında haberiniz yok galiba.

aybike
aybike

2618

Kopegimi yavrulatmamaya karar verdim.gebe kalmamasi icin ciftlestikten sonra kizani bitince yapilan bir igne varmis onu vurdurtscagim.biraz maliyetli 400 tl tutuyor ama ne yapalim mecbur.kisirlastirmada bir secenek hatta 300 tl tutuyor ama biz tercih etmedik.kisir hayvanlar asiri kilo alip hantallasiyormus.zira benim kizim vok atletiktir ve bu yapinin bozulmasini istemedik.hetkese yorumlari ve yardimci olduklari icin tesekkur ederim.bu ilk tecrubesizligimize geldi bundan sonra daha dikkatli olacagiz.saygilar.

DUKE
DUKE

178

fenerrsena43 hanım asla barınaklara vermeyiniz diyerek ezbere bir yorum yapmışsınız ancak unutmayın ki köpekleri oradan da alabilecek sahiplenecek insanlar var. Ayrıca belirtmek isterim ki artık ülkemizde bu konuda fazlasıyla duyarlı insanlar bulunmakta ve barınaklara mama yardımı yapmanın dışında bu noktalara gidip hayvanlarla zaman geçirmektedirler. Yine belirtmek isterim ki köpekleri bu noktalara teslim ettikten sonra gidip takiplerini yapabilirsiniz. Hem sizin sıcak aile diye düşünerek hayvanları teslim edeceğiniz kişilerin hayvanlara iyi bakacağının da bir garantisi bulunmamaktadır.

fenerrsena43
fenerrsena43

2586

Duke bey barınaklarda hasta köpekler olabiliyor ordan hastalık kapabilirler diye soyledim hem hanımefendi kendi yuva bulursa onların takipli ve sözleşmeli bir sekilde sahiplendirip daha kolay takip yapabilirler diye söylemiştim söyledikleriniz için teşekkürler

DUKE
DUKE

178

Fenerrsena43 hanım tabiki hepimiz düşüncelerimizi söylemek için bu tür forumlara yazıyoruz bende anlayışlı yaklaşımınız ve cevabınız için size teşekkür ederim..

BENU
BENU

116602

,ben bunu yasadım kopegım, suzı evden kacmıstı ve vetrınere goturdugumde hamıle oldugunu ogrendım evden kactında cıftlesmıs bıle ve bebeklerı tam 1 aylıken aldırdım ve kopeg,ım cıftlestıgı kopekten hastalık kapmıs zor ıyılestırdım

DUKE
DUKE

178

Öncelikle köpeğiniz hamile ise doğabilme olasılığı olan bu yavruları istemiyorsanız tabi ki veterinere gidip profesyonel biçimde müdahale edin duruma..!! Bir diğer seçenek bırakın köpeğiniz doğursun ve yavrulara 40 gün kadar baktıktan sonra barınaklara veriniz..

fenerrsena43
fenerrsena43

2586

Asla barınaklara vermeyiniz yavrular doğarsa eğer her birine tuva bulun.

Phentos441
Phentos441

1281

bilmiyorum ama 1 ay beta 15 gün sonar falan bebegi aldirabilirsiniz sanirim

fenerrsena43
fenerrsena43

2586

Pardon her birine sıcak yuva bulun.

fenerrsena43
fenerrsena43

2586

Aybike hanım köpeğiniz yavruladımı :)

DDDEENIZ
DDDEENIZ

199

20gun sonra hamile olup olmadığı anlaşılıyor veterinere gotürmeniz yeterli, istemediğiniz bebeker'ise aynı insanlar gibi kurtaj yapılıyor..

Jacqueline
Jacqueline

4451

Duke bey barınağa verirsinizde ne demek !!! Sizin hiç barınağa gitmediğiniz belli , bir kaç barınak dışında barınaklar ölüm kamplarıdır !!! Açlık - Hastalık - Sefalet !!!

Mihov
Mihov

10326

Çiftleştikten sonra bebeklerin geişmeden dusmesı ıcın vurulan bir iğne var ondan vurdurabılırsınız

busraturk
busraturk

5408

Asla barınaga vermeyin barınaga verin ne demk ya cok yanlıs barınakta yuva bulur diye bişey yok ozaman barınaklar neden cıns kopek kaynıyo?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3147 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR