3.Kattan Düştü Pisicik :(

Deryamnue
Deryamnue

2607 Puan

Bi arkadaşımın yaklaşık olarak 6-7 aylık pisisi 3.kattan düştü. Söylediğine göre ayağa kalkamıyor ve yemek yiyemiyor sanırım patisi kırıldı diye acil veterinere gidiyorlar en yakın olarak bursa Uludağ Üniversitesi veterinerlik fakültesi hastanesine gidiyorlar fakat orda gerekli müdahale yapılır mı ve bi ücret alınır mı alınırsa ne kadar alınır ortalama olarak acil olarak bilgiye ihtiyacım var :(

8 CEVAP

Yumak96
Yumak96

3143

Bi operasyon yaparlarsa 1000 kadar çıkar. ( o değilde gerçekten bu petler için alınan sağlık paralarına alıyorum ben bile Ankaranın en iyi hastanesinde 200 liraya muayene oluyorum bir kedicik için istenilen paraya bak!)

PetlebiAlisveris
PetlebiAlisveris

106539

yapılır tabii neden yapılmasın veterinerden başka kimse yardımcı olamaz. geçmiş olsun

Deryamnue
Deryamnue

2607

Teşekkür ederiz ama sadece bakım ücreti olarak 200 tl istemişler arkadaşım nabacağımı şaşırdım şuan diyor sizce bu kadar istemeleri normal mi?

PetlebiAlisveris
PetlebiAlisveris

106539

uzman olmadığım için bir şey demem zor. neler istiyorlar vs vs sadece bakımdan kasıt ne?

Deryamnue
Deryamnue

2607

Hasar tespiti için yanılmıyorsam bide sargısı için yapılan tespite göre ekstra bişey istenebilir dendi

Mihov
Mihov

10326

Fakülteler özel kliniklere nazaran daha uygun oluyor ve sokak kedılerıne de ındırım yapmaları gerekıyor. Aslında gecıcı yuvaydım diye belirtseydınız belkı bu kadar abartılı söylenmezdi. Benım kedım bı kez evden kactı onda da araba carptı kalçası kırıldı 3 ay bi klinikte kaldı ameliyat oldu 1.600 aldılar. Normalde pansiyon ücreti bile daha fazla çıkardı ama biraz insaflı bir kliniğe denk gelmek gerek. Ve evet bu durum normal, önce anestezi kaldırabılecek duruma getırırler amelıyat da ondan sonra olur o yuzden bir süre bekletebilirler direkt amelıyata alınmaz ve bu süreyi de bakım ücreti altında değerlendirebilirler. Kırıksa mecbur amelıyat edılmesı gerek. Ayrıca yemek yemiyorsa iç kanama riski de var demektir bunlar ciddi durumlar. O pahalı bu pahalı diye secene kadar kedi melek olabılır. Feys ve twitter profillerinizde klinik desteği ilanı acarsanız destek olanlar cıkacaktır.

Deryamnue
Deryamnue

2607

Pisiciğin son durumu gayet iyi yavaş yavaş yürümeye başlamış sadece bacağında iki tane çatlak varmış cevabıyla yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim :)

simge
simge

2456

Kardesm gecmis olsun herkes boyle seylerde dikkatli olsu benim karsi komsumun kedisi vardi 6. Kattan dusmus sonra kaybolmus aramaya ciktiar aradiktan sonra sahibi gorunce hemn ustune atlamis sahibinin kedicik cok korkmus kiyamam ama sarhos gibiymis cok kotu aci cekip miyavliyomus hemn veteriner klinigine goturmusler ic kanamasi ve cok orkmus dedi ve igne vurdular bu da onlara 300 Tl'ye batlamis...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1457 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR