Köpek Kokusu

Simgeecc
Simgeecc

963 Puan

Merhaba, geçenlerde bir tanıdık geldi ve annemin kafasını kurcaladı yanı ev kokuyor vs dedi. Annemde simdi hak veriyor fakat ben kopegimi veremem. Köpek sahiplerine soruyorum; siz evinizin ve köpeginizin kokmamasi icin napıyorsunuz?

8 CEVAP

izzy
izzy

11296

biz 3 kere çişe çıkarıyoruz her geldiğinde ayaklar köpüklü suyla yıkanır yüzü ve totoşu silinir bizim oğlan mis gibi kokar valla parfümü fln var ama pek ihtiyaç duymayız 15 20 günde yıkarız belki çiş yaparken ayaklarına değiyordur oda koku yapar

Simgeecc
Simgeecc

963

Yardim edin

Pati2
Pati2

65

Merhaba ben köpek sahibi değilim ama yinede yardım etmek istedim bunun için köpek parfümleri var

Kuti
Kuti

741

Benim 5 aylık french buldog oğlum var bizim evde hic öyle bir koku yok günde 5 yada 6 kere dışarı çıkarıyorum eve girerken patilerimiz siliniyo tüm vücudumuz siliniyo öyle giriyo ve çiş ve kanadan sonra popo siliniyo hic koku olmuyo kodeksi koktuğu zaman yıkıyoruz ayda 1 kere

dilarab
dilarab

400

köpeklerin 45 günden önce yıkanması pek tavsiye edilmez ama siz bilirsiniz tabi. bende herkes gibi eve girerken ayaklar siliniyor. ayrıca güzel kokması için parfümler var onlara göre zarar vermeyen onlardan kullanabilirsiniz. bazı türler çok kokuyor bazılar daha az tabi.

Zmstf
Zmstf

690

Parfum al

Simgeecc
Simgeecc

963

bilgi icin teşekkür ederim :)

Ayda bir kez yıkayın fazla yıkadığınızda derisinde ki doğal yap tabakası zarar görür daha kötü kokar. Cinse göre değişiyor bu durum tabi ama en makulu ayda 1. Ben pudra kullanıyorum ve her gün kulaklarını ve gözlerini temizliyorum. Poposunu aklıma geldikçegünde 2-3 kez silerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2540 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR