Kedim Çıldırdı Acil Yardım. Sinir Krizi Olabilirmi

Sayfada hata oluyor sorumu resim olarak ekledim. Kedim çıldırdı acil yardım. Sinir krizi olabilirmi


32 CEVAP

bence vete gitmelisiniz

Gidicez gidicezde bugünde dunde bulamadık doktor. Hem kar hem yılbaşı :( Yani bulduklarımız fakülteye gitmemizi istedi avcılardaki. Ama işte tezcanlılık uzuntu merak heryerden bişey arıyorum :(

Yumak96
Yumak96

3143

Bu çiftleşme isteğiyle alakalı durmuyor bu sadece ve sadece nefret gösterimi,parçalama isteğidir bunuda kediler kendine düşman olarak gördüğü tehlikeli olarak algıladığı canlılara yaparlar acaba siz farkında olmadan birileri onun canınımı yakıyor?

Yumak96
Yumak96

3143

Eşinizin sınır problemleri olabilir mi siz farketmeden pataklıyo olabilir siz hiç farketmeden, kediler birine ne kadar sinirlenirse sinirlensin bi kenara geçip 5 dk bekledikten sonra o kisinin onu okşamasıyla yelkenleri suya indirip tekrar kucağı yer edinebilir, kediniz yeni evinde cinler periler görmüyorsa kocanızı takibe alın derim.

Yumak96
Yumak96

3143

Valla ben demedim siz dediniz suçlu kaynana :)))))

Yardım edebilecek biri varmı?

işin garibi hem eşime saldırıyor, hem eşimle uyuyup oturuyor. okadar mutsuzum ki. ondan vazgeçmeyi, kaybetmeyi, hastalanmasını asla istemiyorum :( ah dili olsada konuşsa öğrensem... 3 ay oldu ev değiştirdik zaten bu eve geçtiğimizden beri anormal.. :( yarın kısırlaştırdığım fatih belediyesine gidicez. bildiricem ayrıntıları.. :(

yokk gerçekten hiç sanmıyorum. ona benden daha iyi bakıyor oynuyor seviyor tüm evde çanta gibi yanında. daha önce banada saldırmışlığı var. en önce kayınvalideme.. işte asıl ilk saldırı muallakkk.. yoktuk biz evde :( bu kriz benzeri saldırı 3 oldu yani.

Yampirik
Yampirik

5735

Korkmayın bizim Mino bunu her akşam yapıyor karnını yukarı çekiyor kulaklar geride gövde yana doğru değişik yürüyüp bi garip ses çıkarıyor düz duvara filan atliyor. Ben veterinere sordum ve nettende araştırmistim korkulcak bisey yok sadece o an bizim bilmediğimiz veya duymadığımız biseyi o tehdit olarak görüyor kendince ve korkuyor o yüzden öyle bir tepki veriyor . böyle yaptığı zaman ya onu bi odaya kapatın yada onu kendi bulunduğunuz odadan çıkarın kapinizi kapatın ve ona bakmazsaniz yanı sanki hicbsey yokmuş gibi devam ederseniz 2 dakkaya eski haline dönüyor zaten . umarım yardimci olabilmişlerdir :)

Ya Hayır vurmuyorum vurmuyoruz! niye bu soyleniyor ısrarla? Tmm genelde böyle olunca olabilir ama biz ona zarar vermiyoruzki. :( yatakta bile ezmeyelim die iki büklüm yatıyoruz :(.. aslada öyle bişey yapmayız. !


Sorunun kaynağı sanırım karoeke mikrofonu sesi. Yılbaşı gecesi eğlence için mikrofon almıştık, onu denedikten sonra oldu sanırım onu bağlayınca çıkan ses.. Cunku şuphelenip taktığımızda bugün amfiden çıkan o tizli ses yuzunden yine benzer bin tavra burundu hemen odadan uzaklaştırdık kısa surede sakinleşti. Ztn bizden önce çok ordan oraya sueuklenmiş zavallım urkek olduğu bi gerçek. Çok yüksek ihtimalde bu ses onu rahatsız ediyor bişey sanıyor.

ciddi bir durumdan bahsediyorum. içim paramparça. elbet ne olduğunu bir gün Allah karşıma çıkarıcak, bi çare her yerden umut ararken az ciddi olmanızı rica edeceğim.

Yumak96
Yumak96

3143

Hanımefendi ben kedi psikoloji üzerine kitap yazarım, hayvanın canı acımadıkça, acıtılmadıkça yada acıtılacağını hissetmediği sürece ne tıslar, ne ısırmaya kalkar .

Ayrıca merak etmeyin iki kediyle buyudum, annem hala besliyor. Bir suru kedi yemek yemeğe gelirdi. Bende boylesini ilk kez yaşadım oyuzden panikliyorum.. Bir hastalığı bir acısı olabilir illa zarar gormesi gerekmez değil mi? Siz eşimin yada kayınvalidemi resmen suçlar nitelikte cvp veriyorsunuz sıkıntım bu.

Yumak96
Yumak96

3143

Diğer testisin aktif olması onu hırçın yapmaz muhtemelen işlem sırasında bi hata yaptılar fazla sıkı bağladılar damarı oda canını yakıyor ara ara fikirlerim bu yönde, cinsel bi durum söz konusu olduğunu sanmıyorum farklı bi veterinere götürüp durumu izah edin derim.

Sofi
Sofi

1355

Yasadiginiz durumu gayet iyi anliyorum. Onceki kedimde yasamistim ayni durumu. Bi sekilde ev degistirmis olmaniz vs. Onu strese sokmus olabilir. Tehdit altinda hissedince saldiriyolar ya da aci cekince. Ama bi kez saldirdiktan sonra o ani hatirlatacak bi ses koku ya da hareket saldiriyi tetikleyebiliyo. Siz korktukca onlarin saldirganlik duzeyi artiyo. Kedi psikolojisi uzerine kitap yazan arkadasa diyorum ki yasamayan bilemez. Hatta saldiri arasinda gelip size sevgi gosterisinde bulunabilir 5 dk. sonra yine saldirabilir. Genel olarak veterinerler bu konuda yardimci olamiyo ama yine de bi saglik sorunu olmadigindan emin olun. Geciyo bu durum ama ansizin tekrarlayabiliyo. Balkonda tuttugunuz surece normale donmez. Umarim kisa surede duzelir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 15443 Görüntüleme
  • 32 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR