Hangi Mama?

Simgeecc
Simgeecc

963 Puan

Hangi kopek mamasını kullanıyorsunuz ve hangi mamayi oneririsiniz?

27 CEVAP

Puppy730
Puppy730

112805

Bozita içeriğine baktım. Kusurları pek az değildi açıkçası. Bu arada Goody çöptür. Ev yemeğiyle besleyin Goody alacağınıza en azından içinde ne olduğu belli.

Profine, N&D, Acana, Orijen

Bozita kullanıyorum ve çok memnunum güzel, dengeli bir içeriğe yüksek et oranına sahip iyi bir İsveç maması..

gzmbnl
gzmbnl

592

kesinlikle orijen six fish! ikinci olarak acana pasifica...

Merhaba kuzularımın bebekliğinde TOW kullandım (taste of the wild) 2-3 sene sonra da bozitaya geçtim sağlık sorunlarımız yok maşallah tüy dökümü falanda yok oneririm:)

Pelibiii
Pelibiii

667

Goody kullanmayın.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Now markası ile ilk defa burada karşılaştım. Bende yetişkin kedi maması inceledim ve hoşuma gitti baya. Fiyat konusunda pahalı bence 1,8 kilosu 99,.. gibi bir şeydi. Acana'yı daha ucuza aldığımı hatırlıyorum.
Zaten kedimin nelere hassasiyeti olduğunu anlayamıyorum.Şuan Hipoalerjenik Brit Care kullanıyorum. Neye hassasiyeti olduğunu anlayabilsem denebilirdim. Hipoalerjenik mama kullanmaya devam edeceğim artık. Neyseki Brit Care 'i gerçekten beğeniyorum. Tahılsız seçenekleri de mevcut

Kuti
Kuti

741

İlk Pro plan kuzu etli kullandık onu hic sevmedi simdi advance somon baliklı kullanıyorum onu çok severek yiyor

Gofretsla
Gofretsla

116585

Profine,Brit care,acana&orijen. Advance royal hills proplan kullanmayın bunlar kötü mamalardir

Kesinlikle katılıyorum Bozita gerçekten başarılı bir mama. Türkiye'de yeni olduğu için sanırım bilinemeyebiliyor ama yurtdışında yaygın kullanılan sevilen iyi içerikli bir mama.

Gofretsla
Gofretsla

116585

GOODY kalitesizdir lütfen mamanizi kullanmayı acilen bırakın içeriğine bir bakın!
Tahıl ürünleri, et ve et yan ürünleri tavuk, koyun, kuzu ve sığır eti, pirinç, bitkisel protein kaynakları, hayvansal yağlar, tuz, vitamin ve mineraller.
Bir mamada tuz,tahıl, et ve et yan ürünleri, pirinç olmamalı peki acana ORİJEN NOW FRESH gibi mamaların içeriğine bir bakalım
Kemiksiz hindi, patates, bezelye, saf kurutulmuş yumurta, bezelye lifi, doğal çeşni, domates, patates unu, elma, keten tohumu, kanola yağı, doğal çeşni, hindistan cevizi yağı, somon, kemiksiz ördek, güneşte kurutulmuş kabayonca, havuç, balkabağı, muz, yaban mersini, kızılcık, ahududu, böğürtlen, papaya, ananas, greyfurt, mercimek tohumu, brokoli, ıspanak, süzme peynir, kabayonca filizi, kurutulmuş yosun, dikalsiyum fosfat, kalsiyum fosfat, sodyum tripolifosfat, torin, yosun özü, yeşil çay özü, sodyum klorür, potasyum klorür, kurutulmuş ezme yosun, kurutulmuş hindiba kökü, fermente kurutulmuş Aspergillus niger, fermente kurutulmuş Aspergillus oryzae, maya özü, kadife çiçeği, L-Carnitine, kurutulmuş biberiye.
Mamanizi kullanmayı acilen bırakın lütfen KÖPEĞİNİZİ ZEHİRLİYORSUNUZ!

Blackone
Blackone

2633

GOODY kalitesizdir:(
Kuzumun bebekliğinden beri n&D kullanıyorum tahılsız serisini. Ve vazgececegimi hiç sanmıyorum size de öneririm.

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Lütfen petinize goddy mama vermeyin resmen berbat bir marka sokakta beslediğim hayvanlarima bile almıyorum...!!!

Shewky
Shewky

1018

Köpek için en ideali raw diyet bana göre.

Puppy730
Puppy730

112805

Solem, önerdiğiniz mamanın içeriği gerçekten güzel. Tek bir kusuru var. İki mamasını inceledim, ikisinde de protein oranı %27 civarlarındaydı. Kurutulmuş et kullanmadıkları ve mama firmalarının et oranının pişmeden önce yazdığını varsayarsak protein oranı düşük kalıyor (etin suyu çekildiği için.) Orijen, Acana, Wildfield, N&D gibi mamalar kullanılıp yüksek protein oranından ötürü rahatsızlanan hassas evciller için mükemmel bir içerik gibi duruyor. Bu mamayı böyle rahatsızlıklar yaşayan hayvanların sahiplerine yaysak iyi olur aslında. Yüksek protein miktarından ötürü mecburi tahıllı mamaya geçiyorlar çünkü. Fiyatı da fena değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2469 Görüntüleme
  • 27 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR