Kedimdeki Mantar

Aermia
Aermia

874 Puan

Kedim yaklaşık 13 haftalık mantarı vardı aşı,krem,ilaç derken mantarı geçti tüyleri bile çıkmaya başladı ama bir gün farkettim kolumda kızarıklık var omzumda da kızarıklık vardı internetten bakınca mantar olduğunu gördüm eğer ki bende mantar varsa yeniden kedime geçme ihtimalı var mıdır ? geçmesini istemiyorum çünkü hem onun için hemde mantar aşıları çok pahalı aşısını 75 liraya yaptırmıştık ...

8 CEVAP

merhaba, benim kedimin kaş hizası diyebilirim sanırım tüylerinde seyrelme oluştu aynı şey mi acaba merak ediyorum sorunuza denk geldiğime sevindim :) Umarım bişeyciğiniz kalmaz :)

Aermia
Aermia

874

Benimkide yavaş yavaş geçmeye başladı kedimdede ilk başta çıkan yerlerin tüyleri dökülmüştü bence daha çok endişelenmeden veterinere gitmenizde fayda var. Bu arada kediniz yavruysa tavuklu şeyler vermeyin genelde onlar mantar egzema cinsinden hastalık çıkartıyor haberiniz olsun. :)

AllyNewt
AllyNewt

2396

@marsiliusthecat resim koyulursa o seyrelme nırmal mi değil mi söylenebilir.


@Aemia Mantar insandan hayvana, hayvandan insana geçebilir. Sonuç olarak hepimiz memeli canlı klasmanında güreşiyoruz. Mantarda kendine has klasmanı ile ayrı bir canlı türü. Dayanıklı ve beklemeyi de sever. Geçmiş olsun. Yok olduğunu görseniz bile uzun zaman gözünüz kediniz ve kendi üstünüzde olsun. Çamaşırları arada çamaşır suyuna sokmayı da unutmayın. (hijyen açısından)

Aermia
Aermia

874

Teşekkür ederim

tekrar merhaba, sanırım öyle bir şeyi yok benim ufaklıkta :) boşlukları doldu neredeyse çok büyük bir rahatlama hissettim :) Büyük dişlerini de değiştiriyor bundan kaynaklanabilir mi bilginiz var mı?

KorsanElvin
KorsanElvin

1357

Korkmaniza gerek yok banada mantar bulasti ve izi hala duruyor ama o iz eski kedim dumana ait ;) neyse korkmaniza gerek yok ben bir suru kedi bakiyorum ve bulaşmiyor

KorsanElvin
KorsanElvin

1357

Bu arada bir sure sonra geciyor

Aermia
Aermia

874

Hepinize teşekkür ederim zaten aşı olunca 1 yıl koruması oluyomuş :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1328 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR