Sizce Alışırlar Mı?

zcerenoktay
zcerenoktay

23782 Puan

Merhaba arkadaşlar. Benim üç kedim bir de 7 yaşında belçika kurdum var (bebekliğinden beri kedilerle büyüdü). Evimize sahiplendirme maksadıyla çok hayvan gelip geçti ve 3 gün önce sokakta doğum yapmış ve barınağa şikayet edilmiş olan anne ve yavrularını görmeye gittim. Dayanamadım birini geçici aldım ama sahiplendirmemeye ve bizde kalmasına karar verdik. Daha 50 günlük. Köpeğim ise hiç haz etmedi normalde de biraz soğuk hayvandır kendisi ama 2 ay önce sokakta pomeranian bulmuştum ve kendisi küçük cinslere ayrı bir ilgi duyuyor nedense. Onunla hiç sıkıntısı olmadı. O zaman evimizde daha fazla hayvan vardı bu nedenle iyi bir aileye sahiplendirdim onu. Normalde o da bizde kalıcaktı yani. Şimdi bu 3 gün önce aldığım köpeğe neden böyle yapıyor anlamıyorum delireceğim. Bu konu ile ilgili yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum. :)

6 CEVAP

suzan
suzan

2762

cinsiyetleri farklı olabilir. onlarda aynı insanlar gibi her hayvan birbiri ile anlaşamıyor. başka bir sebep gelmedi aklıma.

suzan
suzan

2762

yavru köpekler kuyrukları havada gezer :) bu da ben üstünüm demektir. yani sizin minik bilmese de pia ya ben üstünüm demiş oluyor. :)))

suzan
suzan

2762

bir de pia çok tatlı:)

AllyNewt
AllyNewt

2396

Köpekler genelde değişiklik yaşadıklarında bu sahiiplerinin aynası olmasından kaynaklanır. Yavru köpeğe davranışınızı analiz edin. Köpeğinizin kıskanmasına sebep olacak şekilde ilginiz yavru üstünde olabilir.

zcerenoktay
zcerenoktay

23782

Ikisi de disi. Ya aslinda pia cins ayrimi yapmaz ustunluk kurmasin yeter. Agirbaslidir cok da oyun oynamaz. Fakat bu daha 50 gunluk bisi ustunluk saglayacak durumda degil daha poposunun ustunde duramiyor :D alisacaklar diye umut ediyorum ama bir de fikir alayim diye sormak istedim.

zcerenoktay
zcerenoktay

23782

Ya aslinda ilgiliyiz tabii ama dedigim gibi diger pomeraniana ben baya ilgiliydim ona ragmen yapmadi bisi ona ve iyilerdi aralari ama bu kopek gelince gariplesti.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1369 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR