Sibirya Kurdu Genellikle Ne Yemeyi Sever

emircan07
emircan07

190 Puan

Balık,et,süt gibi şeyler.

5 CEVAP

LilBub
LilBub

1696

çiğ et verme köpeğe.Git indirimde olan kaliteli kuzu etli proteinli mamalardan al.He alamıcam dersen , sabahları haşlanmış yumurta ver her sabah değil tabi kabuklarıyla ver.yumurta köpeğin derilerine ve tüylerini güçlendirir.Sonra balıkta aynı şekilde faydalı.

aycamnkse
aycamnkse

2174

Çiğ et verme aynen haşlanmış ver kızartma tuz falanda olmasın sonra haşlanmış kemik ilikli kemik falan verebilirsiniz sutude içine biraz su karıştır birazda ekmek öyle ver. Ilık olsun buz gibi verme gerçi sorun olmaz ama yinede ılık ver sen

zeynosece
zeynosece

2898

Çiğ et hayvanın doğasında olan bir şeydir. Ayrıca ağız ve diş sağlığı için de çok önemlidir. Parazit marazit de yapmıyor. Köpekler sindirim sistemlerindeki güçlü enzimler sayesinde insanınkine nazaran daha güçlü bakterileri sindirebiliyorlar. Hikaye yani o içparazit olayı. Haşlanmış kemiğin de bir zararı yok. Bunlar hep mama satmak için uydurulmuş masallardır. İlla kuru mama diyorsanız da acana, orijen ve n&d öneririm.

oracledeveloper
oracledeveloper

103337

Önerim kesinlikle günde sadece sabah 1 kase(250grama tekabül ediyor sanırım) kuzu etli köpek maması,akşam ise siz her ne yiyorsanız. Ara öğünlerde köpeğinizin diş ve kemik sağlığına yararlı takviye besinler kullanabilirsiniz. Şekerden kesinlikle uzak duruyorsunuz. Ve ayda 1 maksimum 2 kez olacak şekilde tavuk vermenizi tavsiye ederim,daha fazla vermeyin;tüy dökme ve koku problemleri yaşamak istemezsiniz.Ayrıca beslenmesi kadar sosyalleşmesi ve enerjisini de atması gerekmekte. Özellikle büyük ırk köpeğinizi alın yanınıza.. Yürüyün,koşun,gezin tozun.

Alistirmakla alakali. Eger kucuklugunden beri cig ete alistirirsan cig et yiyebilir ama hep haslanmis et veya mamayla besleyip sonra cig ete donersen kurt yapar midesinde

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 9823 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR