Kediler Grip Olabilir Mi???

öncelikle kedilerle ilgili hiçbi bilgim yok.. siz hayvanseverlere danışmam gerekti.. üniversitemizde bi kedi var, grip gibi.. sümüğü akıyor ama yemesi içmesi yerinde.. bi kız "bu kedi hasta, diğer kedilere bulaştırabileceği bi virüs taşıyo, ama insanlara bulaşmaz" dedi ama bu sözler beni endişelendirdi.. nası bu kadar emin konuşabiliyo ki??? hayvanı veterinere götürmek gerekir mi kuduz hastası falan mı diye.. çünkü hem kuduz hem grip gibi semptomları var.. yemesi içmesi kuduz olmadığını kanıtlar ama emin olmak lazım.. grip kısmını da siz bana anlatacaksınız, kediler grip olabilir mi, veya kızın bahsettiği gibi bi hastalık var mı diye.. ben şahsen kediyi müşahede altına aldırtmak taraftarıyım.. ama dediğim gibi kedilerden anlamadığım için, kediyi veterinere nası götüreceğimi bilmiyorum.. çok huysuz bi karakteri var, kucağımda götüremem heralde kilometrelerce uzağa.. kedi sepeti lazım, onu da veteriner bana ödünç verir mi.. yoksa direk kendisi gelir mi üniversiteye, kediyi yakalamak için.. kediyi de 3 gün müşahede altında tutacağını var sayarsak, benden kaç para alır??? cevaplarınız için teşekkür ediyorum..

3 CEVAP

kittycat
kittycat

2583

Bunun için özel veterinere gitmene gerek yok belediyelerin sokak hayvanlarını korumak için çeşitli merkezleri var telefonla haber verirseniz gelip kediyi alırlar isterseniz siz de gidip ilgilenebilirsiniz hiçbir ücret ödemeden.

patkam
patkam

115790

ben defalarca fatih bld aradım......hastalıklı, kaza geçiren, darbelenmiş kediler için.....tel... ucundaki bayan suratıma kapattı.....var mı öyle hayvan sever bld acaba? merak ettim...

@patkam çok doğru. ben de taksim belediyesini aramıştım beni tırmalayan ilk kedi için.. ilgilenmediler.. fatih taksimden daha temiz diye biliyorum ama, yine de yanıltmış olmayayım..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1093 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR