Kısırlaştırma

BBC
BBC

700 Puan

Kedim tütsü 15 nisan 2015 doğumlu ve şuam kızgımlık döneminde. Sürekli kokulu idrar spreyleme işlemi yapıyor ve çok huzursuz. Veterinerimiz 2hafta da bir kullanılacak bir hormon hapı verdi. Yutmadığı için yaş mamaya hapı kesip içindeki sıvıyı koydum ve mamayı yemedi. İki hafta önce pazar. Bende bugün hapı yemeyip sıkıntı devam edince yutturdum.ama ilacın ne kadar sağlıklı olduğu bilmiyorum. 2 hap kaldı yani 1 sonra kısırlaştırma işleni yapılacak. Ama ben ilaç verdiğim için çok huzursuzum. Bu bir sorun olur mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.

3 CEVAP

187ers
187ers

275

16 nisan 2016 da kısırlaştırma yapılabilir

BBC
BBC

700

Evet bende o tarihi bekliyorum ama her tarafa koku bırakmasından ve miyavlamadan ötürü hormon hapı verildi 2 hafta arayla kullanmak için. İki haftası geçti son 2 ilaç kaldı. Zararlı mı omu sormak istemiştim

kopukpati
kopukpati

4597

Hormon hapı erkek kediler için değildir dişi kedilerde kullanılır ve kesinlikle kullanmak doğru değil... Kediniz 10 aylık olmuş bence hemen gidip kısırlaştırın. Eğer işaret bırakmaya alışırsa kısırlaştıktan sonra da devam edecektir... Benim 2 erkek kedim de kısırlaştığında 8,5 aylıktı şimdi 6 yaşındalar ve hiçbir sorun yaşamadım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1170 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR