İngiliz Bulldog Besleyen Varmı

rmys
rmys

250 Puan

SALYA SORUNU , İYİ VE KÖTÜ YANLARINI MERAK EDİYORUM EVDE BAKIMI ZORMU

9 CEVAP

BENU
BENU

116602

ARKASIMIN VARDI SALYA SORUNU COK VAR AMA YASLI KOPEKLERDE DAHA COK OLUYOR YA GENELDE BIRAZ SALDIRGAN VE TEMBEL OLUYORLAR AMA COK SEVECEN OLUYOR CUNKU ARKASIMI COK KORUYOR VE COK SEVIYOR AMA SIMDIDEN DUSUN BENCE KOPEK BESEMEK KEDI BESLEMEKTEN DAHA ZOR

Asimil
Asimil

117

5 aylık oldu ingiliz bulldogum var. Sadece mama görünce salya si biraz akıyor. Onun haricinde salyasi akmıyor. Saldırgan olduğu söylenmiş. Şimdiye kadar saldırganlığıni görmedim. Yolda kimi görse kendini sevdiriyor. Yetiştirme tarzıyla alakalı olsa gerek.

Maya-French
Maya-French

1754

french bulldog öneririm.

Maya-French
Maya-French

1754

Merhaba,


Betülay hanıma genel olarak katılıyorum fakat bir duruma ekleme yapmak isterim.


-"Çene yapısı nedeniyle ısıramıyor diye biliyorum." istinaden;


Ataları, Eski tarihlerde İspanyada boğa güreşlerinde kullanılıyormuş. "Bulldog" kelimesi de buradan türemiş diye bir çok kaynakta okudum.


Pekala ısırabildiklerini düşünüyorum. :)

AYNEN BENU HANIMIN DEDIGI GIBI BULDOKLARDA BU SORUNLAR COK FAZLA GORUNUYOR

uyuma horultusu alt komşuyu rahatsız etcek kadar fazlamı .d

Betulay_
Betulay_

2159

Ben besliyorum. Genel özellikleri nefes darlığı. Evin içerisinde besliyecekseniz apartmanda oturuyorsanız sıkıntı olabilir. Uyurken horul horul horluyor. Alt komşu üst komşu rahatsız olabilir. Genellikle tembeldirler yavru alacaksanız veya sahiplenecekseniz yine uyur ama gün içinde biraz daha hareketli olabilir diye düşünmekteyim. Biri saldırgan olduğunu söylemiş bu tamamen yetiştirme tarzına bağlı. Benim köpeğim bu güne kadar kimseyi ısırmadı ısırmayı da bilmiyor. Ayrıca buldogların alt çeneleri önde olduğu için ısıramıyorlar diye biliyorum :) tavsiye ederim çok tatlı ve tontiş bir ırk yanaklarını ısırmak istersiniz 😂

Betulay_
Betulay_

2159

Az desem yalan olur 😂 çok tatlı hayvanlar ama🙂 uyurken yanakları yere sarkıyor 😂

Betulay_
Betulay_

2159

Amerikan bulldog diye bir ırk var onların tehlikeli olduğunu biliyorum. Ve bana bu bilgiyi hectorun veterineri söylemişti. Diğer köpekleri çok da bilemem ama hector gerçekten de ön dişleriyle ısıramıyor on dişleri zaten çok minik. Arka dişleriyle dahi bir şeyşeri zor çiğniyor. Ve ben hiç saldırgan bir İngiliz buldog görmedim genellikle hantallar tombikler açıkçası başka bir köpek hectora karşı kudursa dahi hector onu umursamıyor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1810 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR