Kedım Hangı Mamayı Yemelı

BENU
BENU

116602 Puan

sızce pıyasadıkı en ıyı mama hangısı fıyatı onemlı degıl

18 CEVAP

revo
revo

29

her neyse ben hills kullanıyorum ve kedim severek yiyor herhangi bir alerji sorunu ya da sindirim sorunu yaşamadık bugüne dek. umarım bu güzel konuşmamız bir çok arkadaşımızın işine yarar. iyi geceler

patkam
patkam

115790

Puppy730 ben şaşırdım proplanı vetenirelimiz kendisi tavsiye etmişti...

Puppy730
Puppy730

112805

Veterinerlerin önermesinin sebebi ya komisyon aldıklarından ya da kendi sattıkları mama o olduğundan. İçeriğinde gereksiz tahıllar bulunuyor zaten. Gereksiz olmakla kalmayıp zararlı olanlarıda var. İsterseniz anlatırım. ^^ Başka sorularda anlatmıştım belki görmüşsünüzdür.

aycamnkse
aycamnkse

2174

ben kesinlille puppy730 a katiliyorum dogru soyluyor.soylediklerimiz bos degil arkadaslar ayrica mamanin kaliteli oldugunu kedinin sevmesinden anlayamazsin incelemen gerekiyor.kedin mamayi sevdi diye o mama nin mukemmel oldugu anlamina gelmiyor yani

revo
revo

29

ben hills kullanıyorum son derece memnunum kedimin hiç bir sağlık sorunu yok

Puppy730
Puppy730

112805

Orijen, Acana, N&D. En iyi mamalardır. Hill's, Proplan, Royal Canin içine kan, tüy, gaga gibi kısımları içine koyuyorlar. Neden? Maliyeti kısmak için.

revo
revo

29

çok merak ettim bu bilgiyi nereden edindiğinizi? kaynak neresi acaba?

Puppy730
Puppy730

112805

Bir dakika hemen veriyorum.

Puppy730
Puppy730

112805

En basitinden örnek, internete köpek mamalarında hayvansal yağ ne demek yazın. Sonra Royal Canin mamalarının içeriğine bakın. Çoğu manasında hayvansal yağ var. Bulamazsanız link veririm. ^^

Puppy730
Puppy730

112805

Ha birde


http://www.*******.com.tr/royal-canin-mini-starter?gclid=CjwKEAiAgeW2BRDDtKaTne77ghgSJACq2U4bWxVBEL48dOOx-Ex1BR6NGaTQFXxFs11VWvuqPO9VmhoCRofw_wcB


Mamanın içeriğinde hayvansal proteinler yazıyor.


http://forum.petarkadas.com/kopek-beslenmesi/kuru-mamalardaki-hayvansal-yaglar-ve-hayvansal-proteinler-gercegi&baslangic=10


Forumun dördüncü paragrafında hayvansal proteinin ne anlama geldiği yazıyor. Yazı sizi tatmin etmezse forumda verilen linki izleyebilirsiniz. Umarın sizi mutlu edebilmişimdir.

revo
revo

29

kanıt, ispat lazım böyle şeyler için. hayvansal yağ yazınca en üstte çıkan 2 sonucu sizinle paylaşayım "Hayvansal yağlar:
Hayvan yağları, hayvansal ürünlerde bulunan yağlar ve bu ürünlerden yapılan besinlerin bileşiminde yer alan yağlar
"

2. "hücre çeperinde kollesterol içeren canlıların yağlarıdır.kuyruk yağı ve balık yağı en çok kullanılanıdır...ayrıca köpek ve kedi lerin temel enerji kaynağıdır...çoğunötral olduğu için insan vücudunda kolayca depo edilirler...tıpkı hayvanlara depo halinde bulundukları gibi."


herhangi bir markayı savunduğumu düşünmeyin sakın. internetten bir şeyler okuyup bunları sanki kendi gözlerinizle görmüş ya da o mamayı test etmiş gibi savunmanızın yanlış olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sadece ülkemize değil dünyadaki ve avrupadaki bir çok ülkeye ithal edilen ürünler gümrük esnasında kontrolden geçiriliyor ve çok ciddi testler yapılıyor hadi Türkiyede geçti gümrüktek koskoca avrupanın bütün ülkelerinde satılan bu ürünlerin hiç biri mi yakalanamıyor ve bunların hepsi internet tarafından biliniyor merak ediyorum.

Puppy730
Puppy730

112805

Sizin dediğimiz makbul olan yağlar hayvansal yağların yanında ne yağı olduğu belirtilen yağlar. Ben belirtilmeyenlerden bahsediyorum.

Puppy730
Puppy730

112805

Ki verdiğim linkte dikkat ederseniz verilmemiş.

revo
revo

29

aynı mamanın bir de royal canin'in kendi sitesine ki daha detaylı açıklanmış içeriğine göz atmanızı öneririm. https://www.royalcanin.com/products/royal-canin-size-health-nutrition-mini-starter-mother-and-babydog-dry-dog-food/2990 Ingredients kısmına tıklarsanız açılan kısım. bir tek tavuk yağı geçiyor net olarak hayvan belirtilmiş. sizin evde pişirip yediğiniz tavukta da tavuk yağı var. ayrıca şunu belirtmem de fayda var. ben her mama sağlıklı demiyorum ancak dünyanın en büyük mama markalarını suçlarken biraz daha dikkatli ve rasyonel olmak gerekiyor, hele hele gidip sağlık standartları dünyanın en üst seviyesinde bulunan ülkelerin denetim mekanizmasından geçen ürünleri suçlarken. bu firmaların bu bahsettiğiniz videoaki ürünleri kullandığının kanıtı da yok sadece suçlamadan ibaret.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2411 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78248 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR