Kedi-Kopek Anlaşması

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806 Puan

Merhaba arkadaşlar 3 yaşında bir köpeğim var normalde babamın iş yerinde kalır ama soğuk ya da haftasonları eve getiriyoruz aynı zamanda evde 5 aylık bir kedim var. Kopegim eve geldigi zamam kıyamet kopuyor, birbirlerine alışamıyorlar kedim adeta vahşi bir şey oluyor kuyruğunu dimdik yapıyor, köpeğim sessiz pek bi karışmıyor ona ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum mecburen odalarinı ayirmak zorunda kaliyoruz. Acaba kopek ve kedi nasil birbirine alistirilir tavsiyeleriniz neler ? :)


3 CEVAP

sirindostum
sirindostum

2653

Zamanla anlaşırlar bizim çiftliğimizde de bi kedi ile köpek dost oldular . Kedinizin mamasını köpeğinizin mamasının yanına koyun birbirlerine yakın olsunlar hayvanlar . Bu sayede daha erken anlaşırlar .

aycamnkse
aycamnkse

2174

yavruyken alistirmak daha kolay olurdu.ama simdi de imkansiz degil.kopeginiz sakin uysal zaten onda sorun yok.sorun kedinizde degilmi e ozaman kedinizin her zaman yattigi yere kopeginizi goturun mamalarini su kaplarini birbirlerine yakin tutun.onlar ev icerisinde zaten zamanla birbirlerine alisacaklardir :)

firatbasaran
firatbasaran

1940

Resim çok iyi çıkmış. Köpeğinizin yüzünde ''alın bunu burdan'' der gibi bir ifade var. :) Şaka bir yana arkadaşlarında dediği gibi zamanla alışırlar. Siz sadece onları yanyana getirin ve ikisinide sakin bir ses tonuyla konuşarak sevin. Birbirlerinin yanındayken elinizle ikisinede mama yedirin. Bunlar hep yanyana gelmelerini pozitif bir olay olarak algılamalarını sağlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1373 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR