Başka Ne Alıyım?

Anket

OYUNCAK FARE
(1 oy)
LAZER
(3 oy)
OLTA
(5 oy)
YUMAK
(2 oy)
OYUN ELDİVENİ
(2 oy)
Toplam (13 oy)

Merhaba arkadaşlar arkadaşıma yeni kedi hediye ettim.Onun yanında bir şey daha almak istiyorum. Burada satılan ve kedisinin çok ama çok eğleneceği ve keyif alabileceği bir oyuncak. Sizce ne alıyım lütfen bakın bir siz neye karar veriyorsunuz? Bazılarınızın kedisi vardır. Onlar en çok hangi tür oyuncakları sever? Hı bu arada kedisi erkek ve daha yavru 6 aylık falan. Cevaplarınızı bekliyorum. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERRR!!! SİZİN ÖNERECEĞİNİZ ŞEY ANKETTE YOKSA YORUMLARA YAZMANIZ YETERLİ.

7 CEVAP

kedi topu da olabilir

Tarcinn
Tarcinn

2701

Aslında birşeyler satın almanıza gerek yok, evin içinde gezinirken gözüne takılan herhangi birşeyle bile durup oynuyor çünkü :) Olta yerine ip kullanılabilir, süslü/yansımalı/şıkırtılı şeyler dikkatini çeker kedilerin. Bizde 2-3 tane küçük yumuşak toplardan ve şıkırtılı bir pipet var. evin bazı yerlerine de ip sarkıttık. İhtiyacını görüyor kedinin :) Ama illa satın alayım diyorsanız olta güzel bir oyuncak :)

Aynrdndr
Aynrdndr

1423

Ben petlebiden kedi topu ve fare aldim ikisinide cok begendi ozellikle topla cok guzel oynuyor. Birde sesli kedi oltasi var cok dikkatini ceken ama bence siz sessizini alin seslilerinin geceleri cok da iyi oldugunu soyleyemicem:))

çok teşekkürler arkadaşlar

doğrusu burada satılan bir tane fare şeklinde lazer var onu alsam mı diye düşünütorum

ne dersiniz

patkam
patkam

115790

kedinizin gözünü yorarmı acaba lazer?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1346 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR