8 Aylık Rotweiler Ve 1 Aylık Kangal

Zaferkesknn
Zaferkesknn

1781 Puan

8 aylık rottweilerim var biraz serbest büyüdü hiç bağladım bahçede duruyordu. şuan biraz ortalığı dağıtmaya başladı ve bağlicam.. 1 köpeğim daha var 1ayını doldurdu kangal cinsi gayette sağılıklı. 1ncisi bunları yanyana koyarsam herhangi bir sıkıntı cıkartırlarmı yanı rott yavru köpeğe zarar verirmi. bir diğeride 1 ayını dolduran köpeğime katı yiyecekler verebilirmiyim şuan. yavru köpek maması var gerçide öğrenmek istedim.

8 CEVAP

Gsima
Gsima

2747

rottweiler dost canlısı bir candır.o yüzden bir sorun olacağını düşünmüyorum.bebek kangal ise bence katı yiyecekler vermeyin bir ay sonra verebilirsiniz eğer şimdiden verirseniz yemekte zorlanacak ve ileride verdiğiniz yiyeceklere karşı bir soğukluğu olacaktır.

Gsima
Gsima

2747

evet sütle ıslatıp versen daha iyi olur :) küçük daha kolay aslında bebek gibi düşünün yani ev yapımı mamalar oluyor onlara da bakabilirsin bu arada bugün iş yerimde öğrendim eğer diğer dog dişiyse yanyana koy

Zaferkesknn
Zaferkesknn

1781

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. ilk defa bu kadar küçük bir yavru besliyorum ve gerçekten zor yaklaşık 6 haftalık oldugunda (şuan 5 haftalık) sütten yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum. birden değil tabiikide buradan mama almıştım bugun elime ulaştı süt karıştırarak vermeyi planlıyorum oldukça güzel görünüyor kokusu dışında :P :)))

Zaferkesknn
Zaferkesknn

1781

Hayır dişi değil erkek. bugün geç oldu artık yarın iş yerinde bakarım netten nasıl oluyormuş ev yapımı mamalar denerim sağ ol bilgi için.

Gsima
Gsima

2747

O zaman yanyana koymayın olumsuz şeyler olabilir

Zaferkesknn
Zaferkesknn

1781

O yüzden hiç yaklaştırmadım daha rott u bağlayıp öyle karşılaştırırım artık yine olmazda evde durur kedilerle beraber :) iyi anlaşıyorlar zaten.

Gsima
Gsima

2747

3-4 aya kadar dursun yani :) patili iyi günler

Zaferkesknn
Zaferkesknn

1781

Teşekkür ederim size de. ;-)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1301 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR