Dişi Kızgınlık Acil Yardım

ben kedimi kısırlaştırdım fakat tek yumurtalık aldırdık veteriner miyavlamaz çok sadece hamile kalamaz dedi ama suan çok pişmanım keşke iki yumurtayı da aldırsaydık hala aynı miyavlıyor şimdi tekrar bir ameliyat için gücüm de yetmiyor komşular miyavlamasından rahatsız evdekiler de öyle ne yapacağımı gerçekten şaşırdım lütfen biri yardımcı olabilir mi

8 CEVAP

zcerenoktay
zcerenoktay

23782

Yahu tek yumurtalık aldırmak ne demek onu anlamıyorum. Kısırlaştırma ameliyatı demek tamamen kısırlaştırmak demektir. Tek yumurta da kalsa hamile kalır ayrıca hayvan. Ama şansı yarıya düşer. Erkek kediler bile kısırlaştırıldığında hala kısırlaştırılmamış gibi bağırabiliyorken, sizin bu şekilde kedinize eziyet etmenizi anlamıyorum. NEDEN KISIRLAŞTIRDINIZ O ZAMAN GERÇEKTEN BUNU AÇIKLAR MISINIZ? Doğa diyorsanız, ortada doğa mı kaldı.

BENU
BENU

116602

katılıyorum ayrıca hayatımda tek yumurtalık aldırma dıye bırsey duymadım kısırlastırmayı yanlıs mı anladnız

patkam
patkam

115790

Bende aslında tek yumurta aldırma diye birşey duymadım ne demek oluyor?

Badems
Badems

12123

Yaptığınız tamamen hayvana eziyet. Kendinizin aynı ameliyatı iki kere olduğunuzu düşünün isterseniz. Madem tek yumurta alıncaktı hayvan neden ameliyat oldu kısırlaştırma adı altında ? Bağırmalarından, kızgınlığa girmesinden ve hamile kalma ihtimaline karşı endişeleriniz varsa aynı acıyı çektirip ortada kalan diğer yumurtalığı da aldırcaksınız.

Kopekuzmani
Kopekuzmani

832

bence kediyle fazla ilgilen belki miyavlaayı keser

zeynosece
zeynosece

2898

Olan olmuş artık niye bu kadar üstüne geliyorsunuz ki? Yardım ediyor. Şahsen üzüldüm. Kedi baktım ama kendimi bu kadar tecrübeli görmediğim için bir şey söyleyemeyeceğim. Ancak tek yumurta aldırma olayını siz mi istediniz yoksa veterineriniz mi önerdi? Veterinerin önerisi doğrultusunda olduysa tekrar gidip şikayetinizi anlatın. Bir şeyler yapacaktır.

zeynosece
zeynosece

2898

Yardım edin diyor*

MarlaGrey
MarlaGrey

1779

Keşke 2 yumurtayıda aldırsaydınız hayvana eziyet etmişsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1132 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR