Arkadaşlar Golden Bir Köpeğim Var Fakat Salar Salmaz Kaçıyor Ne Yapmam Gerekir Kendimi Suçlu Hisseti

Kerem123
Kerem123

261 Puan

**


Kalın Yazı


**

3 CEVAP

zcerenoktay
zcerenoktay

23782

Bazı goldenlarda bu sorun var malesef. İyi bir eğitim ile çözülebilir. Fakat bu sorunu yaşayan ve eğitim almış olmasına rağmen düzeltilemeyen goldenlar var. Eğer kaçıyorsa salmayın. Araba çarpar sonra vicdan azabından yıkılırsınız. Uzatmalı tasma kullanın.

gzmbnl
gzmbnl

592

Lider olarak görüyor kendisini muhtemelen. Önce uzatmali tasma kullanin derim. Alıştıktan sonra birakin ama yaninizdan fazla uzaklaşmasi gerektiğini bilmesi lazim. Bunun için biraz sabir ve çaba ile başacağinizi düşünüyorum

kadifeozkan
kadifeozkan

721

Labrador kızım da son zamanlarda enerjisini atmak için çok hızlı koşmak istiyor sokaklarda arabaların korkusundan uzatmalı tasma kullanıyorum ve sadece belirli alanlarda uzatmasını açıyorum. ödül maması v oyunla bunu çok kolay pekiştirebiliyorlar. Beşiktaşta pek çok yerde basketbol sahaları var ve bu alanlarda onu salıp oyunlar oynayabilirsiniz. Bir de Gayrettepede köpekleri tasmasız bırakmak için yapılmış çok güzel bit toprak park var... Böyle alanlarda oyunlar oynayıp saygısını kazanabilirsiniz ve dışarıda daha itaatkar olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1061 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR