Kulak Dikilmesi

Sitar123
Sitar123

268 Puan

Arkadaşlar köpeyimin göZleri masmavi 4 haftalık kulakları hiç dikilmedi ne Zaman veya Nasıl dikilir yardım edin fotoraf atabilirsiniZ

6 CEVAP

Badems
Badems

12123

Masmavi gözlü 4 haftalık bir husky cinsi köpeği varmış. Gözleri masmavi olduğu için kulakları dikilmiyormuş sanırım köpeğinin(?!) özellikle belirttiğine göre. Daha bebek olan bir köpeğin kulaklarının dikilmemesi kadar büyük bir derdi var. Allah o köpeğe sabır versin.

Deathless
Deathless

752

Köpeği büyüttün de kulaklarinin dikilmesi kaldı..

sengulabdl
sengulabdl

855

Nasıl saçma bir sorudur bu. Dikilmezse kaldırıp dışarı mi atacaksın o kadar çaresizce sormussun ki soruyu o daha çok küçük sen yaptığı her güzel davranış için onu odullendirip sevecegine ona ilgi göstereceğine kalkmış kulaklarının diklesmesinden bahsediyorsun. Yazık, çok yazık o hayvanlar sizin için bir arkadaştan çok bir hobi ve heves bence.

Köpeğinin cinsi ney?

acarabi
acarabi

630

mankenlik ajansına kaydettirecektir de ondan soruyordur. podyuma çıkarmasına ne kaldı şunun şurasında. böyle bir sorunu - sorun olduğunu - düşünen köpek sahibini de ilk defa tanımış olduk. ne güzel işte. elleşmeyin......

tubanur
tubanur

120464

Öncelikle köpeğe tamamen yanlış bir açıdan yaklaşıyorsunuz. Yavruluktan itibaren sahiplendiğim bir husky köpeğim vardı. Yavruyken kulaklarını geri yatıracak şekilde severseniz kulakları dikleşmeyebilir. Fakat bu sorun olmamalı sizin için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1684 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR