Kedi Sahiplenmek İstiyoruz, Kedilerin Aşıları Ne Sıklıkla Yapılıyor Ve Çok Mu Masraflı?

MugeZeynep
MugeZeynep

192 Puan

Kedi sahiplenmek istiyoruz, kedilerin aşıları ne sıklıkla yapılıyor ve çok mu masraflı? 2 yaşında bir kızımız var hayvan sevgisiyle büyütmek istiyoruz ama çok masraflı olur diye de kaygılarımız var. Sonuçta ailenin bir ferdi olacak ve iyi bakamayacaksak hayvana eziyet etmenin bir anlamı yok.

6 CEVAP

masraflı olmaz 20 günde bir veterinere götürün ve gerekli bilgiyi size verirler.

İlk 2 ay kuduz karma ve parazit aşıları yüzünden 4-5 kere gidiyorsunuz sonra iki ay da bir iç dış paraziti oluyor. Ayda maksimum 35 lira oluyor veteriner masrafı

Tarcinn
Tarcinn

2701

Bulunduğunuz yerdeki veterinere göre değişiyor sanırım aşı fiyatları. Ben 50-70 arasında ödüyorum genellikle aşıların ücretlerini.

MugeZeynep
MugeZeynep

192

Teşekkür ederim cevapladığınız için. Aslında yeni doğmuş bir yavru almak istiyorum ama denk gelmedi henüz. Sanıyorum alışması daha kolay, öyle diyorlar.

SametBey
SametBey

611

Size Ayrıntılı bir şekilde yazıyorum kedilerin bakımı orta derecededir.Mamasını bitince tekrar koymanız gerekir.Size önericeğim mama markası Hills Advance Proplandır ve bunların protein oranı yüksek olduğu için kedinizin yaşamını iyi olmasını ve tüylerin parlamasını sağlar.Kristal Kedi kumu ve bir kedi tuvaleti satın alırsanız kediniz tuvaletini hep kuma yapar.Bu onlarda doğal bir alışkanlıktır.Fazla masrafı yoktur.Kedilerin aşıları İç Dış parazit aşısı,Kuduz aşısı,Lösemi aşısı ve Karma aşı olmak üzeredirler.Kedinizle beraber veterinere giderseniz vetyeriner her hafta bir aşının olduğu bir aşı tablosu verecektir.Kedinizi mümkünse hiç yıkmayayın ama lazım ise 4 ayda bir kez banyo yaptırın.

MugeZeynep
MugeZeynep

192

Çok teşekkür ederim Samet Bey. Gerçekten hiç yıkamayayım mı? Enteresan bir yaşıma daha girdim. Hiçbir şey bilmiyormuşum kediler hakkında :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1033 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR