Labrador Çok Yalnız Kalırsa Psikolojisi Bozulur Mu?

zulalertrk
zulalertrk

170 Puan

bu yaz için çiftliğimize yavru labrador almak istiyorum, eve alamıyorum çünkü. 3 ay boyunca onunla vakit geçirebilirim ama okullar başlayınca o çiftlikte kalır sadece haftasonları onunla ilgilenebilirim. aile yaşamını seven bir köpek olarak okul zamanı hafta içi ilgi göremeyince psikolojisi bozulur mu?

5 CEVAP

tubanur
tubanur

120464

Bence de ne alın, ne de sahiplenin. Anladığım kadarıyla heves gibi bir şey. Her köpeğin böyle bir durumda psikolojisi zarar görür. Üstelik siz retriever'lardan bahsediyorsunuz. Kesinlikle sahiplerine düşkün olurlar. Onu yalnız bırakmanız çok yanlış olacaktır. Koşullarınız uygun olunca tekrar düşünürsünüz.
(almayın, sahiplenin)

Gsima
Gsima

2747

Her köpeğin bozulur yalnız kalınca ama orada arada gün içinde arada bir de olsa ilgilenecek biri varsa ve bahçede duracaksa bozulmaz

Almayın. Yazık etmeyin hayvana. Labrador Retriever gibi egzersiz ve oyun ihtiyacı büyük olan bir hayvanı 5 gün boyunca bahçede ilgisiz bir şekilde bırakmak eziyet.

Badems
Badems

12123

3 ay geçirmek için neden bir ömür hayvanı çiftliğe bırakırsınız, bir de eve alamıyorum demişsiniz. İlla "alacaksanız(?!)" , sokakta/barınaklarda binlercesi var çiftliğiniz için.

Yalnız kalınca her köpek psikolojik olarak olumsuz etkilenir hele de golden gibi labrador gibi eğlenceye oyuna düşkün köpekler. Elinizden gelince ilgilenin. Hafta içleri onunla ilgilenebilecek birileri varsa çiftliğinizde sorun olmaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1743 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR