Kedimi Gezdirmelimiyim?

patkam
patkam

115790 Puan

Arkadaşlar 2 tane kedim var biri dişi biri erkek sizce taşıma aparıtındamı gezdiriyim? yoksa tasmaylamı? (Bu arada tasmaya alışkın değiller yada hiçmi gezdirmeyeyim

5 CEVAP

kittycat
kittycat

2583

Kedinin tasma ile gezdirilmesinin yanlış oldığunu düşünen insanlar var.yolda kedimle yürürken onu tasmayla gezdirdiğim için bana hakaret eden çok bilmiş cahil insanlarla karşılaştım.eğer kedinizin mutlu olmasını istiyorsanız ona kendi keyfiniz için evde oylece duran bir biblo muamelesi yapmayın! Toplum olarak kedilerinde birer canlı olduğu kabullenmeliyiz.

kittycat
kittycat

2583

Benim eski kedim tasmaya alışık değildi kucağımda gezdiriyordum.ne olursa olsun kedinin hava alması doğayı ve diğer hayvanları keşfetmesi, sosyalleşmesi gerekiyor.bir de şu var evde yetişmiş kediler dışarıdan korkarlar seslerden insanlardan hatta rüzgardan bile kedinizin dışarıdan korkması hoşuna gitmediği anlamına gelmez.ne olursa olsun kedilerinizi sosyalleştirin.

kediler tasmayla gezdirilmemeli bence ama hava aldır tabiki eve tıkma :)

Gsima
Gsima

2747

tasmaya alışkın değilse çok zor oluyor denedik gördük :D bir de hani özgürlüğüne daha düşkünler köpeklere göre o yüzden çok zor ama sana alışkındır serbest bi halde evinizin yakınına bi parka vs götür onun dışında ona evin yolunu bilebileceği şeyler yapabilirsin

Tarcinn
Tarcinn

2701

Bende Tarçın'ı kucağımda gezdiriyorum. Bazen huzursuzlanıyor ama genelde rahat :) Şimdi internetten tasma siparişi verdim bakalım nasıl olacak. Ama yine de yere çok bastırmamayı düşünüyorum patileri kirlenir diye.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1551 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR