Kedim Bize Saldırıyor!!

miray26
miray26

22233 Puan

Kedim 4 yaşında dişi ve kısırlaştırıldı.Fakat bazı durumlarda ki o durumları hala çözebilmiş değilim bize parçalarcasına saldırıyor.En son bana saldırdığında 1 ay tekerlekli sandalyede gezdim ayaklarım davul gibi şişti.Şehir dışına kedi psikoloğuna bile gittik hala daha onun verdiği ilaçları kullanıyoruz 1 sene oldu kullanalı uzun süre saldırma yaşamadık fakat en son arkadaşıma düştüğü için saldırdı arkadaşım 1 haftadır eli sargıda geziyor,ondan önce ananeme saldırdı ananemde düşmüştü evin içinde..Bu tarz saldırıların ardı arkası gelmiyor artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ilk zamanlar eve yavru kedi alıyorduk yaralı yada yolda bulduğumuz bakıma muhtaç ve sahiplendiriyorduk ama buda Venüsü çıldırtıyordu evde kedi gördü diye kardeşime saldırdı paramparça etti bacaklarını arkadaşlar artık yoruldum aynı durumu yaşayan yada çare bulan var mı merak ediyorum...

7 CEVAP

rnt
rnt

5741

Prof. Dr. Tamer Dodurka'yı tavsiye ederim. Benim kedim için çok yardımı oldu.

miray26
miray26

22233

ne yapabilirim ki sokağa atamam herhalde 4 yıllık kedimi insanlar gibi hayvanlarda psikolojik sorunlar yaşayabilir önemli olan çaresini bulabilmek..

BENU
BENU

116602

Kediniz Muhtemelen Depresyonda Destek Almaznızı Önerırırm...

rnt
rnt

5741

İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Psikolojisi Danışma Birimi var, Tamer bey bu birimin başındaydı. Ayrılmış olsa bile burayı arayarak bilgi alabilirsiniz. En azından size varsa eğer ki ben Dodurka'nın tek psikolog olduğunu biliyorum diğerlerinin isimlerini verebilirler ya da kendileri yardımcı olabilirler.

miray26
miray26

22233

tamer beyle iletişim halindeyiz saldırı tekrarlayınca ilaç kullanımına geri döndük onun önerisiyle fakat kendisi çorluda yaşıyor istanbulda önerebileceğiniz bir isim varmı acaba?

Alparslan88
Alparslan88

1020

Yalnız ne kadar sabırlıymışsınız açıkçası ben hiç bu kadar sabredemezdim:)

miray26
miray26

22233

çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1367 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR