Ev İçin Köpek Seçimi

miracgenc
miracgenc

166 Puan

Merhabalar dublex dairede annem ile beraber yaşıyorum ve ilk defa olacağı için nasıl bir köpek seçmem konusunda bana verebileceğiniz önerilerinizi rica ediyorum.

12 CEVAP

tubanur
tubanur

120464

Profil bilgilerinizde Tekirdağ'da yaşadığınız yazıyor. Yuva Arayanlar kısmında doğumda annesiz kalan Labrador Retriever yavruları var. Yavru sahiplenmeniz size alışması açısından iyi olacaktır. Cins olarak da uygun. Bence ilgilenin bu ilanla.

tubanur
tubanur

120464

Köpek seçimi konusunda sınırlar oluşturmayın kafanızda. Her köpek size uyum sağlamaya çalışır. Yakın zamanda sahiplenmeyi düşünmüyorsanız cins araştırması yapabilirsiniz tabi. Görüntü ve cinsin belirgin özellikleri dışında pek bir fark olmuyor hepsi dost. (golden ilk deneyim için uygun olabilir)

semihcanakci
semihcanakci

1760

ailenle yaşıyorsan anneniz mutlaka tüy için size söylenicektir, unutmayın ki her köpek tüy döker uzun kısa diye ayırtetmeksizin. Fakat kısa tüyler havada daha fazla uçuştuğu için anneniz uzun tüyleri daha çabuk fark edicektir =) golden şuan çok fazla sahiplendirilen ve hala yuva arayan bir cins ne yazık ki bir zamanlar plansız şekilde çiftleştirilerek satıldılar. bir çoğuda bakılamadığı için sokağa atıldı bu yüzden illede cins köpek istiyorsanız ( ki bana göre önemsiz bir nokta ) barınaklar ve site üzerinden bolca golden bulabilirsiniz. Pug ve Fransızbuldoglar ilk etapta ilginizi çekebilir. Fakat horlama ve salya akıntıları yine ev ahalisine sıkıntı verebilir. bunları söylerken yarın öbürgün sahiplenip herkesin söylediği gibi ev ahalisi istemiyor diye sokağa bırakmamanız için söylüyorum. kendim king charles bakıyorum oldukça memnunum.


kısacası her köpeğin aslında ev için uygun olduğunu fakat her evin kriterlerinin birbirinden farklı olduğu için seçiminizi ona göre yapmanız gerekmektedir. Labrador, king charles gibi ırklar genelde tercih edilsede dogo arjantin, rotweiller gibi cinslerde eve tahmin edileyemeyecek şekilde uygundur.

izzy
izzy

11296

Öncelikle ne kadar ilgilenebilirsiniz nasil bir karakter istediginizi paylasiniz

Osmanyuruk
Osmanyuruk

10

Ben daha once 1 yaşlarında printer sahiplendim. Hayatımdaki en büyük hataydı. 4-5 ay bakabildim ancak. Printer gibi köpekler bahçede daha mutlu oldugunu ve ev içerisinde pek uygun olmadıgını düşünüyorum.

GLZR
GLZR

279

kesinlikle golden sahiplenmelisin karşıdaki kişiye çok çabuk alışabiliyorlar bir birinize çok kolay alışırsınız ve goldenler oyun oynamayı çok sever iyi anlaşırsınız diye düşünüyorum...

Whitedog
Whitedog

2551

Golden senin sahiplenmen için uygun bir köpek. Oldukça sevecen ve oyuncu köpeklerdir. İyi bir dost olacağına garanti gerekmez bile.

merveusarer
merveusarer

284

golden veya cocker sahiplenmelnizi öneririm cockerlar daha küçük oluyor goldenlara göre facebookta cockergiller sayfasıba üye olursanız cok fazla cocker sahiplenme bekleyenyavru var.Ayrıca barınaklar golden yavrucaklarla dolu.İKİ cins de karşıdaki kişiye çok çabuk alışabiliyor, oyun oynamayı çok sever iyi anlaşırsınız diye düşünüyorum.

tubanur
tubanur

120464

Dublex evde bahçe de vardır büyük ihtimalle

Kesinlikle golden retriever

Golden al onlar çok iyi

ebrarnur22
ebrarnur22

853

fino almanı öneririm onlar az tüy döker çok sesizdirle ve dwe onu eğitmek çok kolaydır

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1650 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79566 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR