Kedimi Taramaya Nasıl Alıştırabilirim?

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277 Puan

Merhaba, kedim 4 aylık yaklaşık 2 aydır benimle ve 2 aydır kesinlikle onu taramama izin vermiyor. Ödül maması verip yerken taramayı denedim, ilk zamanlar işe yaramıştı fakat artık öğrendi ve ödül mamasını ağzına alıp benden kaçıyor. Hatta tarağı gördüğü an kaçıyor. Bu konuda ne yapabilirim?

4 CEVAP

rnt
rnt

5741

Ben Furminator tarak kullanıyorum. Hafif hafif tarayınca masaj etkisi yaptığı için çok sevdi. Bunun dışında iki tarağı daha var ve onlarla asla taratmıyor.

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277

Ben de furminator kullanıyorum, daha doğrusu kullanamıyorum. Tarakla ilgili değil taranmaktan hoşlamıyor.

Maviiruhluu
Maviiruhluu

1239

Bende de ayni sorun var tarayamiyorum kaciyor isiriyor yemek yerken 3 4 kere tarayabiliyorum

fatmatina
fatmatina

10460

Benimde tarağım furminator ilk aldığımda tarağı ısırmaya tarakla oynamaya çalışıyordu bende alıştırmak için vitamini ile birlikte kullanmaya başladım bazen de oyuncak ile oyalıyorum. Vitaminleri tüpte olduğu için alıp kaçamıyor bir elimle tüpü tutuyorum diğer elimle tarıyorum ulaşamadığım yerleri içinde tüpü hareket ettiriyorum mesela biraz daha yukarı kaldırıyorum tüpü takip ettiği için oda ön patileriyle tüpü tutuyor ayağa kalkıyor böylelikle karın kısmını da tarayabiliyorum ve günlük vitamin-tarama bakımını da halletmiş oluyorum evet tek elle hem vitamin vermek hem taramak biraz zahmetli ama şimdilik başka yöntem bilmiyorum en azından alışana kadar böyle devam edeceğiz yavaş yavaş alışıyor bir süre sonra tüpü kullanmadan deneyeceğim.Birde o şekilde deneyebilirsiniz belki işe yarar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1697 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR