İdo Ya Nasıl Hayvan Alıyorlar

Deniz otobüslerine köpekler nerde duruyor golden kopegimle nasıl gidebilirim ?

12 CEVAP

Öyle bişey olamaz ya almaları gerek napicaz evde tek mi birakicaz sonuçta para verip biniyoruz saygı duyup bi ortam oluşturmaları gerekir

Badems
Badems

12123

Taşıma kabında ve aşı karnesiyle birlikte bavulların durduğu yere alıyorlar sadece. Ama bahsettiğiniz bir köpek ve iriyse nasıl olur bilmiyorum, bugüne kadar hep kediye şahit oldum sadece. Köpekte sorun çıkartabilirler, almayabilirler. Herhangi bir yaptırımda bulunamazsınız maalesef, para vermiş olmanız umurlarında olmuyor hiç. Başka yollar bulmaya çalışın gideceğiniz yere, sinirlerinizi orda bozarsınız yoksa.

Cetiner9
Cetiner9

4

Yanlış bilmiyosam sadece özel taşıma çantalarıyla izin veriyolar sadece

Büyük golden retriever ı nasıl kafese koyayim küçükler kafese giriyodur peki ya büyükler o sıkıntı ?

robyn11
robyn11

1775

Ben bindiğimde robin 2 aylık ve kafesteydi.İçeri almadılar.Dışarı koydular.Kanuni olarak ağızlık takıldığı takdirde almaları gerek ama çoğu görevli ne yazık ki bundan bir haber.Büyük olduğu için almayabilirler maalesef.

Alparslan88
Alparslan88

1020

Araba vapurlarıyla geçme şansınız varsa onlarla geçin demekten başka aklıma birşey gelmedi:)

Bandırma ya bildigim kadariyla gitmiyor onlar küçük olsa bile valizlerin olduğu yerde olur mu yahu havasiz orası

DAha şimdiden sinirlerim bozuldu gerçi suan küçük kafestede gider de daha sonrası

Badems
Badems

12123

Bavulların olduğu yer geniş bir yer ama, dar değil düşündüğünüz gibi. Yani otobüslerdeki bagaj yerleri gibi değil. Sadece soğuk oluyor orası. Bence siz bir telefonda görüşün, ona göre hareket edin. En kötü petnakille onun Bandırmaya gelmesini sağlayın, kendiniz deniz otobüsünü kullanın orada teslim alırsınız.

Biliyorum denizotobüslerı bagaj kısım baya büyük ama havasiz oluyo yazın kışın da cok soğuk evet ben bi yere gidicem diye eziyet çektirmek istemiyorum ona ama évdede birakamam asla petnakilleride hiç denemedim güvenilir mi nasıl bi fikriniz var mı

Badems
Badems

12123

Ben de bir kere denedim, yavru kediye geçici yuva olmuştum onu sahiplendirdim Balıkesir'e yolladım. Kafeste teslim ediyorsunuz zaten aşı karnesiyle, altına hasta bezlerini, polar battaniyesini koydum üşümesin diye. Akşam burdan yola çıktı gece yeni sahibine gitmişti. Yani herhangi bir sorun olmuyor, benim anlaştığım kişi oldukça da ilgiliydi. Gittiğinde de teslim ettiğine dair fotoğraf falan da atmıştı.

Umarim bizede öyle insanlar düşer

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 9258 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR