Arkadaşlar Bayramda Kedimi Birine Emanet Etmek İstiyorum Yer Samsun Yardimci Olacak Birileri Var Mi?

kizim bibi ye 1 haftalik bayram suresince bakabilecek birilerini ariyorum yer samsun yardimci olabilir misiniz cok acil ?

6 CEVAP

Badems
Badems

12123

Niye kaçsın durduk yere kendi evinden anlamadım ? Kediler sahiplerinden çok evlerine bağlıdır. Yer değişikliği büyük ölçüde her kediyi de etkiler. Kedili eve gitmemeli, anlaşıp anlaşamayacakları belli değil bu risk alınmaz. Kaldı ki alışana kadar da bolca kavga edip birbirlerini hırpalayacaklardır. Alışma sürecinden sonra yine ayrılmaları onları etkiler. Pek bir bilginiz olduğunu sanmıyorum, yanlış bilgilerle insanları yönlendirmeyin.

Ya tatil keyfiniz için şu hayvanları oraya buraya bırakmayın bakamiyosaniz düzgün bi bi aileye sahiplendirin kedi köpek kadar zorda değil niye bırakma gereği duyuyosunuz anlayamıyorum üstelik sanaldan yabancı birine saçmalığı n daniskasi. ......

Badems
Badems

12123

Bence birine birakmayin. Kendi evinde kalsin imkaniniz varsa bi arkadasiniz gelip hergun evinizde baksin. Mama su tazeleyip bi saat oynasa onla yeter. Hem tanimadiginiz birine guvenmeyin, hem de ortam degisikligi onun icin iyi olmayabilir.

pegasus
pegasus

2371

Hayır öyle kaçar kedisi olan komşularına bak sadece kedili

tubanur
tubanur

120464

Bence de kendi evinizde bırakın. Ve burdan bulacağınız biri elbette yabancı olacak. Bu konularda titiz olun lütfen. Tanımadığınız insanlara emanet etmeyin canları.

ebrarnur22
ebrarnur22

853

bana verebilirsin ben kedileri çok severimm
onları dövmem

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1202 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR