13Yaşında Bir Kız Kedi Sorumluluğunu Alabilir Mi?

MiraMiya
MiraMiya

183 Puan

Kuzenim 13 yaşında acayip şekilde hayvan sevgisi var .Bana doğumgününde kedi istiyor alsam sorumluluğunu sizce alabilir mi?

4 CEVAP

Alparslan88
Alparslan88

1020

Şimdi herşeyden evvel sevgi desekte gerçektende bir canlı beslemek hele yavruyken sahipleniyorsanız bir çocuk büyütmek kadar meşakkatli bir iş... O yüzden eğer anne ve babası yardımcı olmayacaksa çok zor ... Ama benim bir arkadaşım var şu an 26 yaşında 14 senedir bir siyam kedisi var bakma ihtimali sıfır değil yani :)

polo
polo

9117

anne ve babası destek olacakca hayatın gerçeklerini ögrenmesi için alınabilir çünkü kedi sadece yemek tuvalet ve oyundan ibaret degil çok ciddi ilgi ve bakım gerektiren zamanları oluyor ciddiye alınmalı yavruya yazık olmasın.....

Badems
Badems

12123

Çocukken hayvan sevgisinin aşılanması daha önemli bence. Bana kalırsa bebeklikten başlamalı bu. Yanında siz olduğunuz ve destek verdiğiniz müddetçe dünyanın en güzel şeyi olduğunu düşünüyorum. O çok bilincinde olmayabilir bir canın sorumluluğunun, siz yetişkin olduğunuz için önce siz karar vermelisiniz aslında ömrünün sonuna kadar bakmanı gerekceği için.

NzlB
NzlB

811

Ne yapması gerektiğini biri ona söylerse o sorumluluğu alabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 805 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR