Kedimin Yüzünde Kanayan Cıvık Yaralar Ciktı Aaaciiiil Yardım Lütfeeen..

kaderkarer
kaderkarer

298 Puan

Merhabalar 1 aylik kedimin yüzü kulakarı ve boyun cevresinde cıvik akıntılı yaralar çıktı veterinere goturdum egzama dedi 6 tane asi yapti ama iyice artti sonra arastirdim mantar olabilecegini dusündüm ve sirke ile tedavi etmeye basladim ne olabilr ne önerirsiniz lütfen yardım edin kasidikca kanıyor yüzü falan.. S.O.S


5 CEVAP

tubanur
tubanur

120464

İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde ilgi alakanın iyi olduğunu duymuştum. Yeterli bulmazsanız ve fazla bilgiden zarar gelmez diyorsanız İzmir Bostanlı Efes veteriner kliniğini arayabilirsiniz. İzmir Aliağa Onur Veteriner de iyidir.
Kedinizin durumu ciddi görünüyor. Umarım en kısa sürede iyileşir yavrucak.
Sevgiler

kaderkarer
kaderkarer

298

evet gerekli ilaçları sürdüm biraz kuruttu yarayı fakat kedi kaşıdıkça kanıyor başa dönüyor buna asıl bir çare bulabilirim?


NOT:yukarıdaki bilgilendirmeler için teşekkür ederim.

batuhantopcu
batuhantopcu

103318

Baya ciddi bir durum gibi gözüküyor. Bir başka veterinerin bilgisine başvurmanızda fayda var. bugüne kadarki uygulanan tedaviyi anlatmanız iyi olacaktır.

kaderkarer
kaderkarer

298

Evet yaralar bir anda cikiyor ve kasintisi var yarin baska bir veterinere giturecegom ama veterinerler isi ticarete dokmus durumda her defasinda ayni taniyi koyup ayni ilaci yapup gonderiyo ve bir sonraki gun kedibdaha beter oluyor yaralar daha hizli yayılmaya basladi artik cok üzülüyorum lütfen bir bilgusi olan yardim edebilir mi ya da bildiginiz gercekten iyi bir veteriner varsa oneri alabilirim

Badems
Badems

12123

İstanbulda neredesiniz, Anadolu yakasındaysanız iki veteriner önerebilirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3056 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR