Basenji Mi (American) Bulldog Mu? Ya Da Pug...

DusumDzprmk
DusumDzprmk

220 Puan

Artık evde bir kediden ziyade, bir köpek istediğimin farkına vardım. Konuyu oldukça araştırdım ve yukarıdaki üç türün yaşam şartlarıma uygun olduğunu gördüm ama bilirsiniz Türk komşu stilini, 'abla seviyim mi? anneeee havladı', 'ay yavrum beslenir mi o apartmanda, kız necla bak Düşüm köpek almış kov şunu' tarzı insanlar bitmek bilmiyor. Bu üç türden apartmanda bakma koşulunda hangisi en uygun olur, fikirlerinizi merak ediyorum. Basenji ve American Bulldog bana çok yakın geliyorlar ama emin değilim, ne tür zorluklar yaşarım?

3 CEVAP

miniyavru
miniyavru

11600

Bence Apartmanda bakmak için en iyisi Pug boyutuda küçük olduğu için daha kolay olacaktır ayrıca amerikan bulldog için bildiğim kadarıyla bir bahçe şarttır bana göre de boyutu küçük köpekleri apartmanda bakmak daha kolay daha önce hiç apartmanda köpek bakmamış olsamda böyle düşünüyorum son olarak amerikan bulldog lar daha iri ve büyükler bu yüzden ben pug u tercih ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :] :] :) :)

Bence maltese al çünkü fazla tüy dökmez ve arkadaş canlısıdır

DusumDzprmk
DusumDzprmk

220

Süs köpeklerine dokunamıyorum, küçük canlılara yaklaşmakla ilgili bir fobim var ve birçok küçük hayvana dokunamıyorum kuşlar gibi mesela. Evde süs köpeği olursa her an tetikte gezerim istemsizce ve büyük bir köpek olmasını tercih ederim ama yine de tavsiye için teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1029 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR