Köpeğim Kusuyor Yardım Lütfen

Alynacpn
Alynacpn

1834 Puan

köpeğim 3 aylık. bugün denizden geldik. yaklaşık 4-5 gündür ordayız. gittiğimiz yerde balık kılçığı bulup yemiş. daha önce de denize gitmiştik fakat hiçbir sorun çıkmamıştı. bugün döndüğümüzde de hiçbirşeyi yoktu. eve girdiğimizden 2-3 saat sonra halsizleşti ve yattığı yerden kalkmamaya başladı geldiğimizden beri mamasından hiç yemedi azıcık su içti. sıkılmıştır hava alsın diye dışarı çıkardım akşam üstü canlanır gibi oldu eve gelince tekrar yattı. uyumasa bile ayağa pek kalkmıyordu. seslendiğimde koşar gelirdi normalde oyuncaklarıyla oynardı ama hiçbir şey yapmadı. yaklaşık yarım saat önce de kustu. kusmuğunda balık kılçığı falan vardı sarımsı bir renkteydi. korktum, yarın veterinere gidicez. şimdi ne yapabilirim?

3 CEVAP

fatmatina
fatmatina

10460

7/24 açık olan herhangi bir veteriner kliniğini ararsanız belki onlar bu gece için bir tavsiyede bulunabilirler. İnternetten şehir farketmeksizin açık neresi var diye bir araştırın hastane gibi olup 24 saat açık olan klinikler vardır diye düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur çok geçmiş olsun..

AnilT
AnilT

255

Kopeyinizi bir veterinere acilen gosterin. Kusma buyuk hastaliklara bile yol acabiliyormus Bi veterinerden duydum.Ama şimdi ne yapacaginiza dair bi fikrim yok üzgünüm

Alynacpn
Alynacpn

1834

çok teşekkür ederim korkuyorum az önce tekrar kustu bakıcam şimdi internetten

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 968 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR