Kedimi Tatile Götürürken Ne Yapmaliyim

DumanBey
DumanBey

621 Puan

Kedimle daha önce 2 saatlik yolculuk yapmıştim ama şmdi tatile gidicem ve 6 saat aravada durması gerekecek arabamız bmw içi deri koltuk olduğu için koltukları yırtar diye korkiyorum sizce sakinleştirici jel almalımıyım yada herhangi birşey ?


12 CEVAP

Badems
Badems

12123

Uyku asisi falan yaptirmayin. Hayvani uyutmak nasil bir zihniyet ? Bmw model arabalarinizin deri koltuklari eger cok degerliyse sakinlestiriciler var. Veterinerin onerdigi dozda kullanirsaniz koltuklariniza zarar gelmez.

KediKasik
KediKasik

844

Uyku aşısı mı? Yok artık onun içinde o kadar kimyasal var. Siz o kediyi boşu boşuna sahiplenmişsiniz. Koltuklarınız herhalde altın kaplama çok değer veriyorsunuz. Kedi sahiplenmeyin kardeşim perdenize koltuğunuza zarar vermesini istemiyorsanız. Siz kutu da almamışsınız anladığım kadarıyla. Cimri olacaksanız kedi gibi masraflı bir hayvanı sahiplenmeyin.

bkeklikci
bkeklikci

624

kedikasik niye hemn cok mu degerleri deri koltuklariniz filan diyosun belki de oyledir belki arabasini cok zaman sinra almis olabilir nie hemn dinlemeden yargilihlyosun

KediKasik
KediKasik

844

1-Kediler deri koltuk yırtamaz. 2-kedi masraflı bir hayvandır almadan önce bilmeliydi. 3-orada "bmw" diye söyleyerek ego kasma durumu vardır. Ve bu ben x marka çok pahalı bir altın yüzük aldım zarar görmesinden korkuyorum demek gibi birşeydir. Ve son olarak biraz daha düzgün yaz lütfen.

uzumthecat
uzumthecat

196

Bence kendi arabanızsa boşu boşuna jel vermeyin sonra kusabiliyolar ayılınca sorun cikabilir benim kedim 3aylık 18 saat otobüs yolculuğu yapti sedapet jel le otobüsteki ler gördüler ama muavine ve söylemediler zaten jel verince rahat 6 saat sarhoş gibi oluyo arada huysuzlanma biliyolar ama asla bağırmıyorlar sonra yatıyorlar eğer kediniz çok amanda ufak bir miktar verin ama değilse kendi arabanız olacağı için kediciği zorlamayın derim :)

EbrarGulin
EbrarGulin

369

Veterinere gidip 6 saatlik uyku aşısı yaptirin

uzumthecat
uzumthecat

196

Uyku aşısında uyanamam a riski oluyor y â tavsiye etmem zaten vet de büyük ihtimal jel onerir

KediKasik
KediKasik

844

Arabanın koltuklarını yırtar tırnaklarını hatta pençelerini kesin maazallah o kutsal deri koltuklara dikkat edin. Kedi dediğin kaplan değil ki deriyi yırtabilsin. Çok korkuyorsanız deri koltuklarınızın zarar görmesinden arabadayken kutuda dursun molada tasmasını takıp gezdirin. 20-25 lira birşey sırt tasması.

KediKasik
KediKasik

844

Jel, uyku ilacı ya da herhangi bir ilaç her kediye etki etmiyor. Tıpkı kedi nanesi gibi. Kediden kediye değişir.

Tarcinn
Tarcinn

2701

Köpekler için olan araç koltuk koruma örtüsü kullanabilirsiniz. (Bir fikir sadece) Ama bence siz bir örtü alın, koltuğa serin ve kedinizle birlikte arka koltuğa oturun eğer sürücü değilseniz. Kediniz daha sakin kalacaktır ve oluşacak herhangi bir durumda sizde daha rahat müdahale edebilirsiniz.

ecemac
ecemac

611

Kesinlikle bi örtü kullanmalısınız ve arkadaşın dediği gibi arada dışarı çıkarın hiç olmadı jel kullanirsinz

KediKasik
KediKasik

844

Jel kullanabilirsiniz. Ama 6 saatten önce uyanırsa etrafı ayağı kaldırır miyav miyav diye. Ve yan etkileri de bulunabiliyor halsizlik vs gibi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2808 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR